Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@ZARiP Forumların bana kazandırdığı iyi insanlardan
@BaRoN forumumuzda emeği çok. En'lerde düşüncemizi yazarken biraz fazla tekrarladık galiba, bir daha enlerimizde olmak istemediğini söyledi yorumlarda daha çok görmek isteriz. Boylece onun hakkındaki görüşlerimiz çeşitlenir mesela en kültürlü üye, en iyi yorum yapan üye, en çok gördüğünüz üye bölümleri olabilir
@everekli38, bir kaç mesajı olsada bakış açısını sevdim. Daha aktif olması temennisi ile. @Kenshi daha çok aktif olmasını istediğim hocamız Kendi halinde duyarlılığı olan bir kardeşimiz @Yaren bende de bizdede herzaman yeri farklı, kadim dost ve arkadaşım. Umarım foruma yeniden zaman ayırır bizimle olursun.
@lacivert film sever cici bir kız @ZARiP çok eskiden bulunduğum bir platform vardı avatarı bana orada ki teknik elemanı hatırlatıyor bir de hava durumunu =) @Qasem kendini akıllı sanıyor onu da delirteceğiz inşallah =P
@müstahsen nevi şahsına münhasır biri. @Placidus geldiği gunden beri düşüncelerini, yorumlarını beğeniyle takip ettiğimiz arkadaşımız @Dil-figar iyiki bizimle dediğimiz kardeşimiz
@Meva yigencanlarinin mutluluğu için gece gündüz didinen sevimli bir arkadaş @Qasem yıllardır tanışırız kendisiyle iyi bir yol arkadaşıdır fırtınada Bile sörf yapacak kadar da delidir @EfuL!m hassas bir kalbi ve kızdığında bodoslama dalacak bir Laz damari vardır @Kalpsiz@Never Give Up@Murat