Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soruyoruz!! Zayıf Gözükmek İçin Ne Yapıyorsunuz ? (1 Görüntüleyen)

YarenYaren is verified member.

Gölgesine Razı Bir Fesleğen
Emektar Üye
Puan 113
Çözümler 0
YarenYaren is verified member.
Öyle bir derdim yok şükür. Memnunum kilomdan.
Spor yapıyorum aldığımda...

Ben oğlumun sözünü dinliyorum :
Anne dediğin tombik olur :glc:

ah:))şu an kahkahalarla gülmek istiyorum ve evet sevgili yaren, doğru motiveyi bulan olarak sizi tebrik ediyorum.
gerci anneler tombik mi olur bilmiyorum ama babanneler oldukça tombikler ve çok yumuşaklar.

Zayıflamayana kadar Dışarı çıkmıyorum böylelikle kimse kilolu halimi görmüyor ?

yan yan yürüyorum siyah giyiyorum :glc:

Ömrüm diyetle geçti,bunun son olmasını diliyorum,bi insan ya şişman olur ya zayıf,benim gibi biraz fazlam var durumları iyi değil,araftan çıkmam lazım :)

Ne yaparım zayıflarım :)

Aynı tempoda ve uzun adımlarla yürüyüş hem zinde hissettiriyor hem ideal kilonuzda iseniz orada kalmanızı sağlayıp formda kalabiliyorsunuz.
Unutmayın hızlı yürümekten çok kısa fakat tempolu uzun adımlar kaslarınızı çaliştiriyor.

Hic öyle bir derdim olmadı kendimle çok barışığım bu konuda..
Bir kere niyetlendim 100 kilodan 70 kiloya 20 gün de düştüm kendimden nefret ettim bu ben olmamalıyım diye :)
Yemeği seviyorum ne kendim ne kimse için bukelemun olamam neysem oyum :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri