Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gündem Yurtdışı akıllı telefon alacakların dikkatine!

EfuL!mEfuL!m is verified member.

𝓗𝓾̈𝔃𝓾̈𝓷 𝓟𝓻𝓮𝓷𝓼𝓮𝓼𝓲™️
FK Admine
Yurt dışından getirilen akıllı telefonların Türkiye’de sorunsuz olarak kullanılabilmesi için mutlaka ödenmesi gereken IMEI kayıt ücreti, yürürlüğe alınan en son karar sonrasında tam 20 bin TL seviyesine çıkmıştı.

IMG_1866.jpegO zaman yapılan 6 bin TL’den 20 bin TL’ye
çıkış halen inanılmaz görünürken, vergi uzmanı Ozan Bingöl’ün son açıklamasına göre yeni yılda yüzde 58,46 üzerinden güncellenecek.

Yeniden Değerleme Oranı (YDO) ile beraber kayıt ücreti tam, 31.692 TL seviyesine çıkacak.

Bingöl bu konuda yaptığı açıklamasında, 2023 yılı Yeniden Değerleme Oranı %58,46 olmuştur.

Böylece önümüzdeki yıl yurtdışından şahsi kullanım için getirilen cep telefonlarında harç tutarı 20.000 liradan 31.692 liraya çıkacak.

@MevaMeva is verified member., Buradakileri biraz aşağı çekseler bu rakama şaşırmayacagız fakat ne yapmaya çaliştiklarını cidden anlamıyorum. Yıllardır şuanki kullandığım cihaz hariç yurtdışı kullandım akrabalar hasebiyle kolay ulaşabiliyordum. Ama bu çok fazla akıllarla dalga geçer gibifkbekle1
Hayır birde merak ediyorum hakket 20.000₺ ödeyen var mı? Yok ödeyen varsa yeni fiyat çokta canlarını yakmaz sanırım.

Haberi aldığım sitede bu güncellemenin son açıklanan enflasyon oranına göre belirlendiğini söylüyor. Buradan çıkarılan yorum ise sırf akıllı telefon değil daha topyekün ürünlerde de fahiş artışlar bizi bekliyor ki MB başkanı 2024 enflasyon oranın %75 leri göreceğini son sunumunda arz etti.
Sevgili ülkemin saygıdeğer vatandaşları kemerleri iyice henüz sıkmadık bu daha fragman fkuf0

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri