Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sayın yönetim işlerin arasında atladı zannımca dşnmHocam hepside var ya
Yıllık izindeyim tam kapanmadan sosyal mesafeye uyarak geziyoruz
Ee ben izin kağıdımı yazmıştım ama gelmedi mi size![]()
@ZARiP izne çıkmış olabilir yada düğün konvoyuna takılmıştır. Yokluğunu hissettiklerimiz arasında birinci :ntnt:
@lacivert muhtemelen dizi bölümleri ile ilgileniyor bizi unuttu. Yokluğunu hissettiklerimiz sıralamasında yerini alıyor :ntnt:
@interceptor filmler bitince elimize düşecek derken film sektörü sanki intere çalışıyor. Yokluğunu hissettiklerimiz listesine onuda ekleyelim :ntnt:
@Hifa zannımca staj dönemi başladı yoksa bizi bu kadar ihmal etmezdi. Yokluğunu hissettiklerimiz arasına ekleyelim :ntnt:
sayın adminem valla bende film izleyemiyorum biraz işler var diyelim,pek giremiyorum bu ara,yine de teşekkürler![]()
Sonunda tatil sezonunu kapatmış bulunuyorum
Biz daha birine gidemedikSonunda tatil sezonunu kapatmış bulunuyorum![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.