- Web sitesi
- forumkalemi.com
Hoşbulduk abim

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hoşbulduk abim
Nasılsın Ustam nasıl geçti tatilinHoşbulduk abim![]()
Nasılsın Ustam nasıl geçti tatilin
Tatile çıktın Amerika yanmaya başladı şüphelenmeye başladım senden bilesin![]()
Gunahını aldım o zaman Qasem bin Laden diye düşünmüştümSüperdi
Güneş hatunlar deniz ne arasan vardı
Ne işim olur orayla , tatil yaptım tatil![]()
Gunahını aldım o zaman Qasem bin Laden diye düşünmüştüm
O sen işini biliyorsun keyfin daim olsun Ustam![]()
Seni tanıdğım kadar ve burdaki yorumları incelediğim zaman ben cevabımı aldım UstamYaf ordan bakınca çok mu anarşist gibi duruyorum
Biri Suriye’ye mi gittin , biri Filistin , biri Afganistan biri Yemen mi diye soruyor la anarşik miyim ben
Ben tatil yapamaz mıyım
Aha Buda bin laden dedi![]()
Hamd olsun halimize sen nasılsın?Çoktandır @Dolunay 'ı göremiyorum.iyisindir inşaallah.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.