Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eğlence Yılın en iyi yöneticisini seçiyoruz!

Forum Kalemi 2. Yıl / Yılın Yöneticisi sizce kimdir?

• AsyA

Oy: 10 58.8%
  • Dil-figar

Oy: 1 5.9%
  • EfuL!m

Oy: 2 11.8%
  • Meva

• Dolunay

• Sakil

Oy: 2 11.8%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@müstahsen, umrumda senin hanımlara nazik kelâmini işitmedim şu an soktayim bana gerçek Hursiti ver çabuk :D

@SiyahSancaktaR abi @EfuL!mEfuL!m is verified member. in dediğini düşünme 😀şazeli de et menü her zaman olur nasıl olsa İstanbulda'sın bence sen Siirt lezzetlerinden büryan, içli köfte, perde plav, bumbarı kaçırma daha ne olsun :) bunların hepsi sadece bir oya bakar :)

@Murat hocam her birimiz ayrı alanlarda görev yapıyoruz.
Ben düşünce platformundan sorumluyum :)
Aramızda iş bölümü yapmıştık
Herkesin ilgi alanı üzerinde iş bölümü ne müdahil olması daha güzel sonuçlar doğurur en uygununu yapmışsınız Hocam

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@EfuL!mEfuL!m is verified member., düşünmek ne kelime bundan sonra forumda tüm oylarımı zat-ı şahaneniz fethetti Efendim :D bana böyle geliniz :D

@MevaMeva is verified member. sen hiç konuşma Cimcime bana bir ışkını göndermedin şimdi Siiirt lezzetlerini söylemektesin senden siyasetçi olmaz üzgünüm :D

Şssssttt..Kendinize gelin..:dfsg

Ünlu gangaster rahmetlik Al Capone'in eşi Mae. bir oprerasyon ile başıma cuval gecirerek beni kacırdı.. Dertleri para, aksam üzeri petrol Kralı faydıs amcama fidye olarak 126 milyar paund gonder dedim..
O sırada..
Başıma silah dayadılar ve yaz dediler..Meger Mae, Fk'nın cetesiyle sıkıfikiymiw..İnanki isteyerek soylemedim..tum yoldaslarımdan özur diyorum..dfs
Kerata Faydıs amcam aksam üzeri gönderdi parayı, biraktilar beni..

Cete'nin uzerine Allah Allah diyerek saldıraya gececem..Ya bu muzik bir harika..;:))Dinledikce yedi düvele saldirasim geliyoo..: p

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri