Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Yıl Kararları

Diyet her zaman hayatımda,buna perhiz de diyebiliriz aslında,malum yaş ilerliyor,yediğimize içtiğimize dikkat etmek gerek.
Kafamda dolaşan,beni rahatsız eden,güçten düşüren bazı minik ayrıntılar var,bu sene hepsini kovacağım hayırlısıyla;meğer ne çok acı biriktirmişim içimde ahahaha :LOL:

Evet tombiğim, ama hangimiz değiliz ki? Mesela sen @QasemQasem is verified member. Efendi, gece guruldayan miden yüzünden kalkıp sinsi sinsi buzdolabının hipnoz eden ışığına doğru gitmedin mi? Ağzıma bir iki şey atar giderim, deyip sincap gibi yanaklarını doldurmadın mı?”Ay bu son olsun.” diyerek baklavaları gömmedin mi hiç? “Ben bir porsiyonla doymam, benimki bir buçuk olsun.” deyip de üstüne günahlarının kefareti için soda içmedin mi? ?

Yeni yıla güzel hedefler koyarak başladım. Listemi şuraya bırakayım
İlk sıra tabiki birçoğumuzun listesinde olduğu gibi kilo vermek :gulucuk: Ciddi mana da artık vermem lazım nereye kadar bu tombiklik:gulucuk:
Yabancı dilimi geliştirmek istiyorum. Çünkü 4.sınıfta tez yazarken daha az işkence çekmek istiyorum:agla:
Şu ortalık sakinleşir virüs belasından az da olsa kurtulursak gezmek istiyorum. 1 yıldır cidden evden yoruldum. O yüzden bu dönem eğer imkanlar el verirse en az 2 farklı şehire gidip gezmek istiyorum.
2yıl önce aldığım gitarımı artık kullanmak istiyorum:gulucuk: Ne zaman kursa başlasam felaket oldu. Önce deprem sonra pandemi kurslarım yarım kaldı. Bu yıl güzel başladım ama. 4 gündür online eğitim ile öğrenme çabalarındayımhi;; İnşAllah bu sefer bir şey olmaz:gulucuk:
Geçen yıl öğrendiğim işaret dilini geliştirmek istiyorum. Hem ihtiyacı olanlar için hem mesleğimi yaparken daha rahat olabilmek için.
Ve her sene olduğu gibi bu sene de bol kitap okumak ve dizi izlemek istiyorum.
Son maddeyi yapacağımdan eminim ama inşAllah tüm maddeleri gerçekleştiririm:D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri