Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Vücut geliştirme. (1 Görüntüleyen)

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Puan 113
Çözümler 1
AsyAAsyA is verified member.
Vücudun daha zinde tutulması için yapılan sporlardan.

"Dosta güven düşmana korku." sözünün vücut bulmuş hali. Herşeyde olduğu gibi abartmamak en güzeli.

Profesyonel olarak yapan biri olsamda temelde thayboxçuyum.
Yanlış çalıştığınızda vücudunuzu, geliştirme için hormonal ilaçlar kullandığınızda kalbinizi çürütür.
Aletlerden çok kendi vücut ağırlığıyla çalışmayı öğrenmeniz öneririm. Böylelikle salon aihtiyacınız olmaz. Evinizde hatta her yerde bir metrelik bir lastikler tüm vücudu en üst ağırlıkla çalışabilirsiniz.
Salon sadece çalışma disiplini sağlar

Abartılma olmadığı sürece evet heybetli görülebiliyor fakat aşırıya katıldığında hakikatten itici duruyor ..

Kaslar baklavalar güzel oluyor bokunu çıkarmadıkları sürece tâbi ki

Vücudu hangi dersler üzerinden geliştiriyoruz hocam demek geldi içimden fkhaha0tamam gidiyorum ya
Ben geliştirmeyi değil vücudu ve nefesi güçlendirmeyi seviyorum. Aynı kapıya mi çıkıyor bana ne ben öyle diyorumfktrip6

Bayanlara yakismayan eylem

Iyy çok kötü bir görüntü hiç güzel değil ben sevmiyorum 😒

Bedenin metalaştırılmasına, satışına olanak sağlayan yozlaşmış bir pazar. Vücudu şişirmek ve vücudunu dinç tutmak arasında hem eylem hem de amaç olarak çok fark var.

Spor yapmak güzel şeydir, her şeyin olduğu gibi bunun da fazlası zarardır

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri