Ülkeden HAYA Edep Utanma duyguları YOK olunca rahat mı edeceksiniz?
Tanıdığımız bir aile.
Mütedeyyin, mütesettir.
Bir Devlet Hastanesine gidiyorlar.*
Yenge hanımın FITIK sorunu var.
Randevu alırken ısrarla hatırlatıyorlar "kadın" fizyoterapist LÜTFEN.
Tabi SALLAYAN, ciddiye alan olmuyor.
Hastaneye vardıklarında ERKEK fizyoterapist çıkıyor karşılarına.
İtiraz edince "Fırçalarını da" yiyorlar.
- Üç ay önce kendim de bir BEYİN ameliyatı için aynı hastanedeydim: Altımdaki sondayı değiştirmeye KIZLARI yolluyorlardı. Hayatımda bu kadar utandığımı, mahcup olduğumu bilmem, diyor beyefendi.
Bu sorunun hayasını, edebini, utanma duygusunu yitirmişler için problem olmadığını, sorunun hala edep ve haya duygusunu muhafaza edenler ve özellikle MÜSLÜMAN AHALİ için olduğunu yazmıştık
ve sormuştuk:
Eğer, Müslüman olsanız bu sorunu yaşamayız:
Yok eğer SEkülerizm dininin itikadına iman ediyorsanız; Türkiyenin imzaladığı 1981 yılında Lizbon, 1995 Bali, 2005 Santiago bildirgelerinde HASTANIN doktor seçebilme ya da reddedebilme HAKKI olduğunu kabul ettiniz.
Hiç bir DİNİ referansı kabul etmeyen Japonya, Almanya, İngiltere gibi gavurlar bile bu konuda çok hassas bir uygulama geliştirebilmişlerdir
Ya siz nesiniz?
Sömürge edilmiş ülkelerin halklarının şahsiyetlerini, izzetlerini, dirençleri EZMEK için uyguladıkları bu aşağılama politikasını neden bu halka uygulamaya devam ediyorsunuz?
Ülkeden HAYA Edep Utanma duyguları YOK olunca çok mu rahat edeceksiniz?
Sahi, ülkede UTANAN İnsanlar kalmadığında mutlu mu olacaksınız?
Alıntı
Tanıdığımız bir aile.
Mütedeyyin, mütesettir.
Bir Devlet Hastanesine gidiyorlar.*
Yenge hanımın FITIK sorunu var.
Randevu alırken ısrarla hatırlatıyorlar "kadın" fizyoterapist LÜTFEN.
Tabi SALLAYAN, ciddiye alan olmuyor.
Hastaneye vardıklarında ERKEK fizyoterapist çıkıyor karşılarına.
İtiraz edince "Fırçalarını da" yiyorlar.
- Üç ay önce kendim de bir BEYİN ameliyatı için aynı hastanedeydim: Altımdaki sondayı değiştirmeye KIZLARI yolluyorlardı. Hayatımda bu kadar utandığımı, mahcup olduğumu bilmem, diyor beyefendi.
Bu sorunun hayasını, edebini, utanma duygusunu yitirmişler için problem olmadığını, sorunun hala edep ve haya duygusunu muhafaza edenler ve özellikle MÜSLÜMAN AHALİ için olduğunu yazmıştık
ve sormuştuk:
Eğer, Müslüman olsanız bu sorunu yaşamayız:
Yok eğer SEkülerizm dininin itikadına iman ediyorsanız; Türkiyenin imzaladığı 1981 yılında Lizbon, 1995 Bali, 2005 Santiago bildirgelerinde HASTANIN doktor seçebilme ya da reddedebilme HAKKI olduğunu kabul ettiniz.
Hiç bir DİNİ referansı kabul etmeyen Japonya, Almanya, İngiltere gibi gavurlar bile bu konuda çok hassas bir uygulama geliştirebilmişlerdir
Ya siz nesiniz?
Sömürge edilmiş ülkelerin halklarının şahsiyetlerini, izzetlerini, dirençleri EZMEK için uyguladıkları bu aşağılama politikasını neden bu halka uygulamaya devam ediyorsunuz?
Ülkeden HAYA Edep Utanma duyguları YOK olunca çok mu rahat edeceksiniz?
Sahi, ülkede UTANAN İnsanlar kalmadığında mutlu mu olacaksınız?
Alıntı