- Hobim
- Okumak
- İsim
- Murat
- Meslek
- Talebe
- Memleket
- Konya
Kurban bayramı heyacanı eski Bayramlar gibi olmasada tatlı bir şekilde sürüyor,Anne babalar çocukları ile pazarlarda ,çarşılarda Alisveris merkezi dedigimiz yerlerde ihtiyaclarini Bayramlik hazirliklarini yapiyor.
Bugün acı bir konuşmaya şahit olduk Bir kaç Talebe Kardeşlerle,
Çarşaflı bir Anne yaninda özür dileyerek mini etekli bir Bayan ile ,sohbet ediyorlar di ,
Belki sıradan olabilir ,açık bayan kapalı bayanla sohbet edemez mi ? Elbet deki eder bunda sorun yok ,laik bir ulke herkes istedigi gibi giyinebilir ?
Sorun genç kızın çarşaflı bayana Anne demesindeydi ,Zamanın Bir Aile tablosunu sunmak istedim sizlere ,
Belliki üniversite öğrencisi ,Annesine okul açılsada gitsem diyordu sıkıldım Konyadan,
Aile temeline öyle bir dinamit bırakılmış ki ,
Anne,Baba kızı ile imtihan içersinde,Sorun yada sorumlu kim ?
Ailemi ? Kızlarımı?
Evlatlarınıza sahip çıkın korkun Çetin olan Hesap Gününden.
Ümmetin Hali bu taplo ne yazik ki !
M.Salman
Kurban bayramı heyacanı eski Bayramlar gibi olmasada tatlı bir şekilde sürüyor,Anne babalar çocukları ile pazarlarda ,çarşılarda Alisveris merkezi dedigimiz yerlerde ihtiyaclarini Bayramlik hazirliklarini yapiyor.
Bugün acı bir konuşmaya şahit olduk Bir kaç Talebe Kardeşlerle,
Çarşaflı bir Anne yaninda özür dileyerek mini etekli bir Bayan ile ,sohbet ediyorlar di ,
Belki sıradan olabilir ,açık bayan kapalı bayanla sohbet edemez mi ? Elbet deki eder bunda sorun yok ,laik bir ulke herkes istedigi gibi giyinebilir ?
Sorun genç kızın çarşaflı bayana Anne demesindeydi ,Zamanın Bir Aile tablosunu sunmak istedim sizlere ,
Belliki üniversite öğrencisi ,Annesine okul açılsada gitsem diyordu sıkıldım Konyadan,
Aile temeline öyle bir dinamit bırakılmış ki ,
Anne,Baba kızı ile imtihan içersinde,Sorun yada sorumlu kim ?
Ailemi ? Kızlarımı?
Evlatlarınıza sahip çıkın korkun Çetin olan Hesap Gününden.
Ümmetin Hali bu taplo ne yazik ki !
M.Salman