Film Analiz Turning Red-Kırmızı (2 Izleyici)

• Kullanıcı Erva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Film & Dizi Analiz / Eleştiri / Tanıtım
IMG_20250115_212823.jpg

Benim gibi bir animasyon sever iseniz bu film sizlik olabilir.

Toronto’da ailesi ile birlikte yaşayan, 13 yaşındaki Mei Lee’nin ergenliğe giriş yapmasıyla birlikte yaşadığı büyük duygusal değişimleri konu alıyor. Mei Lee stres altında veya heyecanlandığında dev bir kırmızı pandaya dönüşüyor ve bu değişimin yarattığı yoğun duygular sebebiyle de durumu kontrol altına almak zorlaşıyor. Mei Lee ergenliğin karmaşasıyla beraber, “annesinin sorumluluk sahibi küçük kızı” olma rolünden “kendi istekleri olan bir ergene” geçiş yaparken, kim olduğunu ve bu değişimin onu nasıl bir kişi yaptığını anlamanın zorluklarıyla da mücadele etmek zorunda kalıyor.

Çocuk/ebeveyn kategorisinde olsa da aslında herkesin kalbine dokunacak bir film. Mei Lee ailesinin istediği o kişi mi yoksa kendi istediği kişi mi olacak macerası bir anda sizi içine çekiyor. Kendini ve içinde yaşadığı şeyleri olduğu gibi kabul etmeyi ve diğerleri tarafından kabul görme arzusunu çok hoş işlemiş. Mei Lee nin sonundaki seçimi her yaştan insana çok güzel ders oluyor. Tavsiye ederim.

Bende çok severim içimdeki büyümeyen çocuk ta çok sever ama benim bucurler tatilden döndükten sonra birlikte izleriz:)

İzledim az önce bitirdim filmi güzeldi verdiği mesajlar var içeriğinde,,, 🙃

@sükutu-ezber seninle şey yapalım mi? Ben Soul animasyonuna başladım. Yarısını izledim, işlerim çıkınca bitiremedim. Birlikte izleyip sonraki konuda sohbet edelim mi?fkdost0fksirin6

Fılm analıze konu acın ızledıkten sonra bende ızler analıze gelırım hem muhabbet hem analız olmus olur :)
analızler lutfen kopyala yapıstır olmasın ozgun sevıyoruz

@Erva olur neden olmasın,, fkpapatya1 fkdost2🙃

Sen konuyu açarsın izleyince filmi, ben de Fırsatını bulup izleyince yazarım düşünceleri mi 🙃

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri