Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tartışma Türkiye gerçekten %21 büyüdü mü? (1 Görüntüleyen)

Puan 113
Çözümler 12
Web sitesi
forumkalemi.com
QasemQasem is verified member.
Komedi gibi geliyor bana, her yerde Türkiye %21 büyümüş yazıları gına getirdi. İyide bundan bana ne?

Şöyle işin beni halkı ilgilendiren kısmına bakıyorum;
İşsizlik, liyakatsilik had safhada.
Büyümeden marketin , pazarın haberi yok.
Eğitim içler acısı...

Peki bu büyüme vatandaşa neden bir türlü yansımıyor? Enflasyon neden düşmüyor?
Maaşlar neden komedi tarzı ve bu büyüme neden maaşlara yansımıyor?

Yoksa bu büyümenin payı sadece devlet ve oligarşiye mi yansıyor?

Kimse kusura bakmasın ama halkı büyütmeyen büyüme, büyüme değildir...

Tamamen katlıyorum halkın sofrasına refah getirmeyen büyüme sadece icraatsız göz boyamadan başka bir şey değildir .

İlaveten halen sıvı yag 80 civarında ise sen gidip memura zam yaptık kınası yakamazsın ..

Eğitim hele orası tamamen içler acısı bilhassa maddiyat açısından ..

Dyk kursları 8. Sınıf sadece test listesi dehşet kabarık 1000₺ gibi (daha dün edindim tecrübeliyim) ve bu sadece bir bölümü bunun servisi ,defter ve araç gereçleri yemekhane vs vs ..

Allahım memurun yâr ve yardımcısı olsun ..

@EfuL!mEfuL!m is verified member., Dün Kübra ve Muhammede hazırlık için konu anlatımı test ve denemeler aldım.
Dershane hariç, sadece test, deneme ve konu anlatımlar 2.800 TL tuttu. Cidden şaka gibi bir ülke.

Güya büyüdük...
Ne büyüme ama...

Bu arada aldığım en ucuz kitaplarda 35 sertlik bir kitap seti, 35 tane 100 TL. 3 aylık roman okuma listeleri.
Ek olarak atayım belki almak isteyen olur seti.

Screenshot_20210902-202731.md.jpg

@Masaru, inanırım ben yüzeysel olarak ilerledim ve bir öğrenci üzerinden gözlemlerim artı tecrübelerimi yansıttım. Bunun 2 veyahutta 3 öğrenci birden okul masraflarını buraya döksek işin içinden çıkamayabiliriz..

Fakat seninde yaşadığın gibi bir türlü o Kitaplar alınıyor ..

Neden mi?

Çünkü biz bilinçli ebeveynler bu çökmüş sisteme evlatlarımızı alet etmeyeceğiz .Sofrada bir çeşit eksiltirim tabiri caizse soğan ekmek yerim okuma aşkı doğmuş çocuğu okuturum ..

Keşke Yüce yaradanım maddi gücü kat kat verse de burs verebilen şanslılardan olabilsem ..

Lisans mezunu bir hemşirenin maaşı 7.500 lira ama hemşirenin bundan haberi yok :)
Ağlanacak halimize gülüyoruz valla

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri