Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşünce Platformumuza Hoşgeldiniz!

Düşünce Platformumuz bilgi ve düşüncenin en özgür adresidir!
Güne, gündeme ve yarınlara dair söyleyeceğim var diyenlerin, günlük koşuşturmaca içerisinde zihin jimnastiği yapmak isteyenlerin özgürlük meşalesi ~ FORUM KALEMİ ~

Türk Oyuncuların da Sabırsızlıkla Beklediği Oyun Genshin Impact, iOS ve Android İçin Yayınlandı

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
miHoYo, 10 milyondan fazla ön kayıt başvurusu yapılan RPG oyunu Genshin Impact'ı yayınladı. Oyuncuların iOS ve Android'e ek olarak PC ve PlayStation 4'te de deneyimleyebildikleri ücretsiz oyun, Tevyat isimli fantastik bir dünyada geçiyor.

miHoYo, bir süredir merakla beklenen yeni oyunu "Genshin Impact"ı resmen yayınladı. Açık dünya RPG oyunu olarak karşımıza çıkan Genshin Impact, bir süredir ülkemizdeki oyunseverler tarafından da takip ediliyordu. Sabah saatlerinde iOS ve Android ile PlayStation 4 ve PC için de yayınlanan oyun, an itibarıyla deneyimlenebiliyor.

Fantastik anime karakterlere sahip olan Genshin Impact, oldukça etkileyici bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Çünkü oyun, neredeyse tüm detaylar düşünülerek geliştirilmiş. Örneğin nehirlerde yüzüp, dağlarda tırmanabileceksiniz. Ayrıca Tevyat isimli bölge, kendine has doğasıyla da oyuncuları etkilemeyi başaracak gibi görünüyor. İşte bu oyun artık, dünya genelindeki oyunseverler tarafından deneyimlenebiliyor.

Genshin Impact


Tevyat, çok geniş bir bölge. Ancak oyuncular, şu an için Tevyat'ta bulunan iki bölgeyi keşfedebilecekler. Mondstadt ve Liyue Limanı isimli bu bölgeler, kendilerine has kültürlere, canavarlare, hikayelere ve gizemlere sahip. Oyuncular, bu iki lokasyonda keşifler yaparak, karakterlerini geliştirmeye çalışacaklar. Geliştirici ekip, Tevyat'ın ilerleyen dönemlerde daha da genişleyeceğini, oyuncuların diğer bölgeleri de keşfedebileceklerini söylüyor.

Oyunda 20'den fazla oynanabilir karakter bulunuyor. Oyuncular, bu karakterleri geliştirip bazı savaş yeteneklerini geliştirebilmek için Mondstadt ve Liyue Limanı'ndaki her karış toprağı dolaşacaklar. Ayrıca dileyen oyunseverler, diğer oyuncularla iş birliği yaparak daha farklı bir deneyim yaşama imkanına sahip olacaklar.

Genshin Impact


miHoYo tarafından geliştirilen Genshin Impact, tüm platformlarda ücretsiz olarak yayınlandı. Ancak bu oyun, bazı oyun içi satın alımlar içeriyor. Bu satın alımların karakterleri nasıl etkileyeceği, oyunculara avantaj sunup sunmayacağı ise şu an için netleşmiş değil. Ayrıca oyunun mobil sürümlerinin hem Android hem de iOS platformunda geniş bir depolama alanına ihtiyaç duyduğunu ifade etmek gerekiyor.

İşte Türkiye'deki mobil oyuncuların Genshin Impact ile ilgili yorumları

Genshin Impact


Genshin Impact


Genshin Impact


Genshin Impact


MiHoYo Genel Başkanı Forrest Liu tarafından yapılan açıklamalarda, oyunla ilgili çalışmaların son üç buçuk yıldır devam ettiği ifade edildi. Oyuncular için oldukça etkileyici ve giderek genişleyen bir deneyim sunduklarını ifade eden Liu, ön kayıt kapsamında da dünyanın her yerinden 10 milyon başvuru aldıkları için mutlu ve heyecanlı olduklarını ifade etti. Genel başkan, tüm oyuncuları Tevyat dünyasında görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Genshin Impact'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz
  • Oyunun PC sürümünü indirmek isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.
  • Genshin Impact'i PlayStation 4 üzerinden oynamak için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
İlk defa duydum.
Videosuna bakam dedim iyi ki de ilk defa duymuşum deyip unuturum 10 dakikaya, beğenmedim :d

 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar