"The Perfect Date"
Cıtır cerez bir film.. izleyecek hic bisicik bulamazsaniz izleyebilirsiniz.. genclik filmi.. liseye giden bir gencin yaptigi bir uygulama yuzunden yasadiklari konu ediliyor.. hem eglenceli hem komik yonleride var..
"The Platform"
Kesinlikle tok karnina izlenmemeli.. su yasadigimiz gezegende varolan bir gercegi yansitiyor.. belki gormeyenler azicik gorurde empatiklesirler.. neyse.. yonetmenlik gusel sayilir.. konuda ilgi cekici.. bekliyosunuz surekli ne olcak ne olcak diye.. yani surukleyici yani da var.. sonu kismen tahmin edilebilir.. lakin bence farkli bi sekilde bitirilebilirdi..
"The Wrong Missy
Bu filmi henuz izlemedim.. ama hem konusunu okudum hemde fragmanini izledim.. cıtır cerez filmler grubunda..
"Triple Frontier"
Ben affleck filmi.. aksiyon macera filmi.. bu tarz film severler izleyebilir.. klasik bi hikaye.. askerler.. kacakcilik.. ii ler kotulerin pesinde..
"The Irishman"
Oncelikle ben bu tarz agir filmleri sevmiyorum.. biyografi mafya filmi.. yanlis hatirlamiyorsam da cokk uzun bi film.. yani acikcasi baba oyuncular oynuyor olsada, ben hala israrla izlemedim..
"Murder Mystery"
Adam sandler in tum filmlerini izlemisimdir.. dramlari dahil.. adamin oyunculugunu izlemeyi seviyorum.. bu film, hem komik hem suc aksiyon da var biraz.. bir ciftin tatilinde baslarina gelenler diyeyim.. izlenebilir.. gayet surukleyici bi film..
"6 Underground"
Ryan reynolds icin izledim.. bol bol aksiyonlu yer yer komik olan bir film.. yine burundugu rolun hakkini vermis.. konu klasik.. iii ler ve kotuler.. pat pat felan.. bu filmde diger begendigimde yonetmenlik.. cekimler cidden cok iii
)
"Spenser Confidential"
Sevgili mark bey bu tarz rolleri gercekten cok ii yapiyor.. severek izliyorum.. ukala dedektif
) esprili ve de
)
Surukleyici bir film aksiyon dolu.. arada kahkaha da atiliyor.. yorucu bir is gunu sonrasi izlenebilir..
"Bird Box"
Geril geril gerill filmin basindan sonuna kadar.. yaa ben bu hanimefendiyi cok seviyorum.. komik rolleride cok ii yapiyor.. bu sekil ciddi ve gerilimli filmlerde de cok ii yaa.. efsane bir kadin oyuncu bana gore.. ve rolun hakkini veriyor.. fantastik bir film ve yine klasik olarak dunyamiz yaratiklar tarafindan isgal edilmis.. bir anne ve 2 cocugunun anlarini izliyoruz.. bence hikaye cok ii.. bayagi sasirtici tahmin edilmeyen anlar var.. mutlaka izlenmeli..
"Extraction"
Tmm tmm konu klasik.. zengin bi adamin cocugu kaciriliyor bizde gidip kurtariyoruz da.. da si var.. neden 1 numara diye dusununce aklima muazzam yonetmenlik geliyor.. yani film o kesintisiz dovus cekim sahneleri icin bile izlenebilir.. son donemlerde moda olan bir cekim metodu.. kesintisiz o dovus sahnesini izletiyolar ve bencede film daha da heyecanli olmus oluyor.. sevgili thor umuzun oyunculugunuda azicik ovelim.. hakkini vermis yani.. bi planiniz yoksa mesela hemen izleyin
)