Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tramvay Deneyi - Siz Olsaydınız Ne Yapardınız ? (1 Görüntüleyen)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saphira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saphira

minik ejderya
FK Üyesi

Öncelikle merhaba herkese..

Az önce izledim bu deneyi..

Spoiler vermeme adına hiç bişi yazmıyorum..

İlerleyen saatlerde yazacagım..

Lütfen sıkılsanız bile sonuna kadar izleyin..

ben bu robotu programlasaydım emin olmamakla birlikte aşağıdaki gibi programlardım..

1.durum için A şeçeneği derdim.. fit bir insanı tercih ederdim..

2.durum için B seçeneği derdim.. çünkü doktorları kurtarmak daha mantıklı bir seçenek gibi..

3.durum için B seçeneği derdim.. yine diğer seçenekte doktorları kurtarmak adına..

4.durum için A seçeneği derdim.. çünkü yaşlı insanlar yerine hamile bi insan ve köpek tercih edilmesi daha vicdanlı geliyor..

5.durum için B seçeneği derdim.. vee cidden emin değilim.. diğerinde 2 doktor var ama bir suçluda var.. üstelik hatalı durumda olmalarına rağmen.. diğerinde cocuklar.. var ama sanırım onları feda ederdim yine doktorları kurtarmak adına..

veeeeeeeeeeeee

bahsedilen film içinde seçeneğim ne olurdu bilemiyorum.. bazı durumları karşılaşmadan yaşamadan karar vermek çok kolay gözüksede.. o zaman ki psikoloji ve yaşanmışlıklarda bayağı etkileyici bir faktör oluyor..

ama sanırım ben treni umursamaz gider çocuğumu kurtarırdım.. bilemiyorum.. bu çok acımasızca olmuş..

ve umarım yapay zekalar ve robotlar bir müddet daha hayatımıza girmez :( :( :(

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri