Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eğlence Temmuz Ayı Enleri / 2021

Temmuz ayı enleri buyrun bakalım :)
Ayın En İyi Nickli Üyesi :her nick özel ve güzeldir(.
Ayın En İyi İmzalı Üyesi ::rolleyes:
Ayın En İyi Avatarlı Üyesi :hepsi güzel:cool:
Ayın En çok Rastladığınız Üyesi: @NoktA @EfuL!mEfuL!m is verified member. @Masaru @Hifa @DolunayDolunay is verified member. @lacivertlacivert is verified member. @DeRiN
Ayın En Sabırlı Üyesi : @Masaru
Ayın En Gizemli Üyesi :farketmedim hiç:cautious: belki benimdirÖ))).
Ayın En Yardımsever Üyesi :kimden yarım kilo un istesem yok demez gibi:sr
Ayın En Paylaşımcı Üyesi:ben deilim kesinlikle:glc:
Ayın En İyi Forumla İlgilenen Üyesi: @NoktA @ZARiPZARiP is verified member. @YarenYaren is verified member. @Dil-figar @Masaru başka var mı bilmiyorum kusuruma bakmayın lütfenFX;
Ayın En Kültürlü Üyesi:çok var isim vermiyim şimdi kendimi belli etmiyim kültürlü bilin beni de:T:
Ayın En Deli dolu Üyesi : @Hifa @lacivertlacivert is verified member. @EfuL!mEfuL!m is verified member. @DeRiN @MevaMeva is verified member.
Ayın En Nazik Üyesi :benden başka herkes:glc:
Ayın En Sempatik Üyesi:her üye sempatik bence:U:
Ayın En Popüler Üyesi :neye göre seçiliyor bilmiyom maalesefdşnm
Ayın En Esprili Üyesi: @lacivertlacivert is verified member. @EfuL!mEfuL!m is verified member. @DeRiN
Ayın En Çok Konuşan Üyesi :bilemedim şimdih)))
Ayın En Neşe saçan Üyesi : @Hifa @MevaMeva is verified member. @EfuL!mEfuL!m is verified member.
Ayın En Somurtkan Üyesi : @Masaru suratı asık bu aralar sanki sanki D}}
Ayın En Ciddi Üyesi: @interceptor @SiyahSancaktaR @BaRoNBaRoN is verified member.
Ayın En Sakin Üyesi: Dolunay
Ayın En Duygusal Üyesi : @DolunayDolunay is verified member.
Ayın En iyi çıkış yapan Üyesi lm;;
Ayın En Yeni Tanıdığınız Üyesi: @NoktA @ZARiPZARiP is verified member. @Masaru (biliyorum az biraz bir şeyciklerfe;; )
Ayın En Yokluğunu Hissettiğiniz Üyesi:bende çok gelmediğim için pas diyorum:hih:
Ayın En Sevdiğiniz Üyesi:Allah için seviyorum herkesi
Ayın En Özgün Çalışmalar Yapan Üyesi : pek takip edemediim için pas diyorum :skn:
Ayın En Güzel yorumları Olan Üyesi :her üyenin kendine özgü yorum şekli var çeşitlilik daha güzel
Ayın En Güzel Konularını Açan Üyesi: onlar kendini biliyordşnm:glc:

sadece tanıdığım ve konuştuğum isimleri yazdım ismi olmayanlar kusura bakmayın lütfen e;;;lb;;

Enlerinde yer veren arkadaşlar teşekkür ederim ❤️
Enlerinde yer vermeyen arkadaşlar sizede teşekkür ederim :)
Hiç en yazmayanlar sizleri protesto ederim :))
Ben bu ay çok yoğunum hoş görün lütfen :a20:

@Masaru, farkımız tarzımız:hih::glc: yazmaya çalışırım

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri