Tarikat ile Cemaat atışması (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel İslami Paylaşımlar
ahmet ünlüyü biliyorum 2 sefer bire bir görüşmüşlüğüm var nurrullah hocayı tanımam ama 12 sefere yakın onunlada görüştüm .. ahmet ünlü medyatik birisi .. ama nurullah hoca genelde dua için mevlüt için şehitler için parasız çok gezer :D geçen sene yemek vermişti halka
ahmet hakanı geç onun moderatörlük sevdasına yorumu.
türkiyeye yakışmıyor

Uslubunuzda ilminizde yerin dibine batsın. İslam alemi sizin gibi insanlardan kurtulmadıkça hayata gerçekçi bakmayı öğrenemeyecek. Darul hikme alimlerin bakıyorum birde bunlara bakıyorum. Alim demeye bin şahit lazım..

Afgani, Abduh, Şeriati, Mutahari ve ıslah ekolünün diğer öncüleri boşuna bunlardan kurtulmadıkça islam Birliği hayal demiyor. Urvetul vuskaya bakıyorum birde bunlara, kendi çıkarları için ümmetin köküne kibrit çakacak adamlar...

çarpıtıyorsunuz yani bu videoda bak adam ne diyor millet ne anlıyor :D adam elimi öpüyor diyor neden diyorum elini öpen cennete gider dedi diyor sevildiğinin nişanesi olarak sevinip ağlıyor :D yani kusura bakmasınlarda adamın demediği birşeyide dedi demek ahmet hakanın programına yakışırdı zaten.

Evet öyle diyor fakat bundan da rahatsızlık duymuyor ..
Siz hiç iki Cihan güneşi peygamberimizden böyle bir nişaneyi kaynaklarda rastladınız mi ?
Ağlaması doğru olduğunu göstermez yakın bir tarihe kadar hain fetönün de salya sümük ağladığını hatırlatayım ..

ablam adam adamımı vursun öyle dedi diye :D adam bizi sevenler böyle böyle diyor diye ağlıyor bu adam hakkında ön yargıları medyadan dinlemeyin bizzat sohbet videolarından dinleyin.. adam sahalarda çünkü medyadan ordan burdan çıkmıyor adamın verdiği yaptıgı hayırlar kendiliğinden plansız olan şeyler :D yani ben tutmuyorumda gömmüyorumda :D bizi adamın kişiliği davranışı ilgilendirmez allah için napmış ne yapıyor o ilgilendirir :D bütün hocalar için bu geçerli .. cübbeli mesela sahtekarın önde gideni :D para delisi ama anlattıkları olsun fetvaları olsun iş görür bir fetva yayınlandı diye herkesin ona uyması şart degil akıl var mantık var yani :D
ona kaldıysa malın biride taa arabistandan karının etinin yenmesi helal demişti 4-5 sene önce :haha:

bu aynı şeye benziyor filmi izlemedim ama çok saçma gereksiz bir film demek gibi .. filmi izlemediysen nasıl yorumluyorsun saçma oldugunu nerden biliyorsun dimi ama

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri