Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

TR Haberler Tanju Özcan: Bedel ödemekten korkmuyorum; kayyum atayacaklarmış, alnını karışlarım (1 Görüntüleyen)

MevaMeva is verified member.

Bir ☕ doldur bir 📚 seç 🌍 sessize al
Haber Editörü
Puan 113
Çözümler 0
MevaMeva is verified member.
Mültecilere yönelik açıklamaları ve uygulamalarıyla gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Habertürk TV’de katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

Screenshot_20211129_084605.jpg

Ayrımcılık eleştirilerine yanıt veren Özcan suçlamaları reddederek, "Ayrımcılık iddialarını kabul ediyorum, ayrımcılık suçu işlediğimi kabul etmiyorum. Hayatım boyunca ayrımcıydım ben. Ne açıdan ayrımcıyım? Mesela, kadın-erkek konusunda ayrımcıyım. Fakir-zengin konusunda, ben fakirden yana ayrımcıyım." ifadelerini kullandı.

“MİSAFİRLİK ÇOK UZADI”

Tanju Özcan Türkiye'deki mülteciler hakkında rakamları işaret ederek, "Resmi rakamlara göre Bolu’da sığınmacı sayısı 16 bin. Bolu’daki yabancıların yüzde 70’i Iraklı. Irak’ta savaş mı var, ne işleri var? Misafirlik artık çok uzadı. Dönüş için hazırlık yapılmalı. Açıklamalarımın halkta karşılığı yüzde 85." değerlendirmesinde bulundu.

“KİM ATAYACAKMIŞ KARDEŞİM, ALNINI KARIŞLARIM”

Tanju Özcan, belediye başkanlığı görevinden alınarak yerine kayyım atanacağına yönelik iddialar hakkında, "Ben bedel ödemekten korkmuyorum. Kayyum atayacaklarmış, kim atayacakmış kardeşim, alnını karışlarım. Kayyum atanması için terör örgütüyle ilişkili olmanız lazım." dedi.

Öte yandan Özcan, "Benim ailem hacı, babam da hacı. Ben Bolu’da cami yaptıran tek belediye başkanıyım." dedi.

Kaynak : Gerçek Gündem

Atarlarsa görürsün.
Anam babam hacı söylemleri 28 Şubat sonrası çürüdü aga.
Biz sana bakarız anana babana değil.
Yapılanlar faşizmdir.
Onların nekadar misafir olarak kalacakları a devlet karar verir belediyeler değil.
Irkçılığın ve zalimliğin daniskasını yapıyorsunuz. Mazlumun fakirin yanındaymış.
Irakta ne ara savaş bitti de haberimiz yok. Irakta hergün bombalar patlıyor. Solun ve sağın uçları kendi medyalarından başkasını takip etmiyor. Kafalarını kuma gömen zavallılar

Belediye başkanı olmayı devlet başkanı sandı akıldan yoksun fukara...
Sen insanmisin önce onu de annne baba karıştırma !...
Sana da kızmıyorum seni oraya getiren ahali ye kızıyorum aslında...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri