Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Şuan ne düşünüyorsun?

@BaRoNBaRoN is verified member., tedbir bizden takdir Allahtan...
Adam hayvanı salmış meraya Allah kerimdir rahimdir diyor :)

Adana hırsızları meşhurdur. Gecelerden kadir gecesi, oturuyoruz iki öğrenci arkadaşla sabah namazını kılıp yatacaz. Neyse yatma zamanı Mustafa Demir şebekeleri kapat dedim, abi bugün kadir gecesi hırsız Bu gecede eve girecek hali yok ya :) Bu arada adanada tüm evler ve balkonlar demir şebekelidir hırsızlardan dolayı. Neyse tamam dedim. Uyuduk sabah kalktık ne cüzdan ne telefon ne cepte para, ulan parayı aldın pantolondan ne istedin. Pantolonları almış götürmüş :)
Şimdi her kadir gecesi Mustafayı ararım, Mustafa dikat et belki Allaha inanmayan hırsıza denk gelirsin diyorum :)

Evet Allah kerim rahim dir de Kurdun bundan haberi var mı onu bilmek gerek :)

cumhuriyeti öve öve sahiplenenlerin bu cumhuriyet içinde yaşayan kimsesiz evsiz yardıma muhtaç olan insanlarımızıda sahiplenmesini bekliyoruz..
elinde rakı türk bayragı üzeri atatürk pozları ile ne memleketci ne cumhuriyet evladı nede atatürkçü oluyorsunuz.. o pozlarınız zengin pis rakı şarapçı ayyaşlıkttan başka birşeyi temsil etmiyor.. ve acayip genişlik içeriyor hayatınız karılarınız kızlarınız kokteyn partilerinde elin adamlarıyla içişip bakıştıklarında cumhuriyet kadını pelerinide taşımıyorsunuz takmıyorsunuz.. sizin sorununuz genişliği rahatlık sanmak özgürlük sanmak... kendi haklarınız uğruna başkalarının haklarını taciz ediyorsunuz...

eskiler ne diyodu içiyosan şu b.ku adam gibi iç
yani yaşıyorsan bu hayatı inancı adam gibi yaşa ..

işin tuhafı şu, gerçeklerden kopuk bir durum var ortada. bi yol var mesela çok güzel yapılmış.
o yoldan insanlar geçmese de ben/biz o yolun parasını ödüyoruz. trajik değil mi hakkaten.

He bak üstüne geldi bu konu.. dün yasaklardan ne olacak kararını bekleyin dediler ama yine işe gittik.. bugün sorduk yine bekleyin dediler . Ozaman yine işe gitcez demek oluyor bu.. şimdi müdürü arasammı diyecem ben niye arıyom insanmı kalmadı

Derinliği olmayan birine dolsanız bile nafile, anlamaz..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri