Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Şuan ne düşünüyorsun?

Herkes ektiğini biçsin adalet o zaman yerini bulur

Sadece huzur.

Hayat diyelim hayat payımıza ne düşerse onu yaşarız anca

Sehir degistirmeyi

Açlıklarından dolayı şehre kadar inen bu tilkilerden kedilerimi nasıl koruyacağım benku::

Bu şiir yükleme işi zormuş be yahu. Püfffol)))
Kendi sesindense. Şiirse coştu buralar desene ben senle sesli feat atarım ? bizim @ZARiPZARiP is verified member. den iş çıkmadı seninle atarız .. şiiri sevmem ama. Tarz farklılıgı ile kendi yazdığım anlık birşeyi okurum hafif rap tarzında tabi okeylersen ilerleyen zamanlarda şimdi değil.. ve @Destina da okeylerse ?

Kendi sesindense. Şiirse coştu buralar desene ben senle sesli feat atarım ? bizim @ZARiPZARiP is verified member. den iş çıkmadı seninle atarız .. şiiri sevmem ama. Tarz farklılıgı ile kendi yazdığım anlık birşeyi okurum hafif rap tarzında tabi okeylersen ilerleyen zamanlarda şimdi değil.. ve @Destina da okeylerse ?

Olmaz, siz beni sevmiyormussunuz. Hayatta olmaz bu işkz;;

He ya ben sevmiyorum herkesi tamam ozaman bu iş yatar? ama sonra bana şiir neyim atak deme bak eminmisin açık kapı bırak derim :haha: ya abi şu tür etkinlikleri yapalım ama amatörde olsa profta olsa yapalım yav

He ya ben sevmiyorum herkesi tamam ozaman bu iş yatar? ama sonra bana şiir neyim atak deme bak eminmisin açık kapı bırak derim :haha: ya abi şu tür etkinlikleri yapalım ama amatörde olsa profta olsa yapalım yav

Benim hic raple alakam yok ama çok üzgünüm.

Hem kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak nezakettendir, zorundalık bile demiyorum bakın. Ne kadar iyi niyet doluyum :st:benim tüm foruma ve size ve eşinize saygım çokca var. Şu amatör işlere gelince evet farklı etkinlikler yapılsın isterim, ama forum yeni sanırım zamanla olur herhalde.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri