Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Şu an ne yapıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nihayet Snowpiercer'ın ikinci sezonun tümü yayınlandı,onu indiriyorum yarın öbür gün başlarım.
Ben onun filmini izledim dizisini izlemeye cesaret edemedim rk))) ama güzel diyorsanız başlayayım :)

Yanımdaki hastalara bakıp onlara bol bol limonlu ballı ıhlamur içirip iyileşmelerini dört gözle bekliyorum Aa)))Aa)))

Forum yoklaması alıyorum. Gelmeyenlere elektro şok cezası vereceğim. @Mumbardolması nın devamsızlığı baya artmış ilk sıraya onu yazalım :lst:

Ben sizin yerinizde olsam , oncelikle beni ağaca bağlayıp güzelce bı ıslatır sonrasinda ise essek hosaftan anlayana kadar hortumla doverdim , ama ceryantrik vermekte ilginç olabilir xd.

Merhabalar.

Ben onun filmini izledim dizisini izlemeye cesaret edemedim rk))) ama güzel diyorsanız başlayayım :)

nihayet dizisini izlemeden önce filmini izleyen birini buldum.dizi filme göre biraz daha farklı ( karakterler ) ilk sezonu izledim güzeldi,ikinci sezon da yayınlandı.tavsiye ederim.

Ben sizin yerinizde olsam , oncelikle beni ağaca bağlayıp güzelce bı ıslatır sonrasinda ise essek hosaftan anlayana kadar hortumla doverdim , ama ceryantrik vermekte ilginç olabilir xd.

Merhabalar.

Forumdan o söylediğini yapamıyoruz. Yonetime kac kere soyledim n111 bundan yapın, forumu ihmal edenler için dedim. Şimdilik şokla idare edecegiz :D
Hoşgeldin Mumbardolması. Tehdit etmesek goremeyecegiz :D Nasılsın :)

nihayet dizisini izlemeden önce filmini izleyen birini buldum.dizi filme göre biraz daha farklı ( karakterler ) ilk sezonu izledim güzeldi,ikinci sezon da yayınlandı.tavsiye ederim.
Doğru birşey yapmışım sanırım bu konuda kendimi ödüllendireyim ? bunu demek çok ağrıma gidiyor ama İnternet sıkıntım var ?eve gideyim başlarım bu diziye yarım bıraktığım bürsürü dizi var

Doğru birşey yapmışım sanırım bu konuda kendimi ödüllendireyim ? bunu demek çok ağrıma gidiyor ama İnternet sıkıntım var ?eve gideyim başlarım bu diziye yarım bıraktığım bürsürü dizi var
ben dizi sevmiyore film seviyore : ) dizi uzun ve sıkıcı oluyor.ama arada tarzımı yakalarsam izliyorum işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri