Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Üye Sosyalleşme sorunu (3 Izleyici)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut3200
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umut3200

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
umut3200
Öncellikle konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm. 21 yaşındayım Adana'nın Çukurova ilçesinde ikamet ediyorum. İlkokul ve ortaokulu örgün, liseyi açıktan bitirdim. Çocukluğumda, özellikle ilkokul ve ortaokul'da içine kapanık bir çocuktum. İnsanlarla aram iyi değildi ve hayatımın büyük bir bölümünü eve kapanıp bilgisayar oynayarak geçirdim. ortaokuldan sonra özel sebeplerden dolayı 5 yıl liseye gidemedim. Bu süreç içerisinde yine içine kapanıktım çevrem yoktu tüm gün bilgisayar başındaydım ama 20 li yaşlardan sonra ne olduysa, dışadönük olmaya başladım. sohbet edebileceğim birlikte bir şey paylaşabileceğim dostluklar aramaya başladım ama bana o çevreyi sağlayacak imkanlardan yoksunum ve arkadaş edinebileceğim şartlara sahip değilim. Çünkü %92 engelliyim ve hayatımı tekerlekli sandalyede idame ettirmek zorundayım babam iş amacıyla hataya gidip hafta sonları geliyor haliyle bütün gün eve tıkılıyorum o olmadan bir yere çıkamıyorum herhangi bir okul yaşantım olmadığı içinde nasıl ve nerede sosyalleşebileceğimi bilmiyorum

Öncellikle konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm. 21 yaşındayım Adana'nın Çukurova ilçesinde ikamet ediyorum. İlkokul ve ortaokulu örgün, liseyi açıktan bitirdim. Çocukluğumda, özellikle ilkokul ve ortaokul'da içine kapanık bir çocuktum. İnsanlarla aram iyi değildi ve hayatımın büyük bir bölümünü eve kapanıp bilgisayar oynayarak geçirdim. ortaokuldan sonra özel sebeplerden dolayı 5 yıl liseye gidemedim. Bu süreç içerisinde yine içine kapanıktım çevrem yoktu tüm gün bilgisayar başındaydım ama 20 li yaşlardan sonra ne olduysa, dışadönük olmaya başladım. sohbet edebileceğim birlikte bir şey paylaşabileceğim dostluklar aramaya başladım ama bana o çevreyi sağlayacak imkanlardan yoksunum ve arkadaş edinebileceğim şartlara sahip değilim. Çünkü %92 engelliyim ve hayatımı tekerlekli sandalyede idame ettirmek zorundayım babam iş amacıyla hataya gidip hafta sonları geliyor haliyle bütün gün eve tıkılıyorum o olmadan bir yere çıkamıyorum herhangi bir okul yaşantım olmadığı içinde nasıl ve nerede sosyalleşebileceğimi bilmiyorum
Hoş geldiniz sanalda gerçek dostluklar malesef çok nadir bulunuyor herkesin işine geldiği kadarsınız iyiSeniz herkes çok iyi ama kötü oldunız mu hersey çok farklı oluyor.. Ama dilerim karşına çok iyi insanLar çıkar ama bak bende buraya yeni üye oldum sanıyorum ki burada kendini kötülüklerden uzak tutmuş insanlar var en azından ben öle düşünüyorum zamanla alışırsan eğer ki eminim güzel ablalar abiler edinebilirsin Adana geldim çok kez çokta güzel yerdır. Hayatında başarılar diliyorum ☺

Hoşgeldiniz.
Sanalda dostluk olur mu bilmem, zaman gösterecektir. Umarım sever alışırsın...

Rabbimiz güzel, hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza İnşallah,,
Rabbimiz kolaylık versin her ne sıkıntınız varsa gidersin İnşallah,,

Sanalda arkadaşlık bir yere kadar, yüz yüze gibi olmasa da değerli insanlar tanıyor insan,,
İnşaallah size hiç bir şekilde zararı dokunmayak insanlara denk gelirsiniz,,

Hoşgeldiniz.
Sanalda dostluk olur mu bilmem, zaman gösterecektir. Umarım sever alışırsın
Forumu biliyorsa alışır bilmiyorSa yardım için yardım eder anlatırım anlatırız. Ama dostluk bilemiyorum ama Forumda güzel vakit gecirmek hoş. Kalırsa..

@umut3200, Hoşgeldiniz.

Dostluk göreceli kavram fakat bizimle olduğunuz sürede hayatınıza ne kadar ışık tutarız bunu zamanla göreceğiz kardeşim.
Allahım yâr olsun.
Zira imtihanınız çetindir.

Hoşgeldin kardeşim yaşadığını anlayabiliyorum Allah yardımcın olsun ..

Elbette elden ne gelirse yapılır ama sana abi tavsiyesi sanaldan dostluk diye bir şey yoktur hepsi iki yüzlü sahte sadece görüntüden ibarettir arka planda başka hayatlar vardır...

Dostluk kavramı bitmiş sadece menfaate dayalı ilişkiler vardır ..

O yüzden bu konuda kendini kaptırma sakın..

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri