FK Sözlük Sosyal Medyama Dokunma (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - FK Sözlük
Hükümetin yasaklar silsilesinde sınır tanımamazlığının sıçradığı yeni alan sosyal medya...
Youtube de sana oy yok söylemleriyle yoruma kapatılan kanal, şimdilerde sosyal medya yasağı ile gündemde...

Ve Sosyal medyanın yeni tagı #Sosyalmedyamadokunma

Destekliyorum.
Yasaklar ülkesine döndük...
Yaşasın özgürlük...

bir çok yasak var sıradanlaştıgından lafı bile yapılmıyor..
sosyal medyayı yasaklarsan vpn'den girilecegini biliyorsun .. cezai işlem yapacaksın kasaya para girsin.. kusura bakmayında sosyal medyada ne hayatlar kaydı ozaman yoktunuz .. ailenize lafı gelincemi yasak fikri doğdu..
ama bu hatayı yapmıycaklar filtreleme olacak çünkü hükümet aklı yasakcı olsada bu konuya hakim sosyal medya uzmanları onun bir çaresine bakacaktır

Hakaret eden,sapık,çocuk tacizcisi,hayvanlara eziyet işkence vb gibi hesaplar tespit edilip zaten işlem yapılabilir.bunları destekliyorum.fakat sosyal medya'ya daha doğrusu hayatın her alanında özgürlük kısıtlamasına katılmıyorum.bugün internet kullanan herkese ulaşılabilir.bu sebeble kısıtlama,yasaklama olayına katılmıyorum.

Zamanında ülkede twitter'ı yasaklayan hükümetimiz vardı.
Ve zamanında Cb'si Abdullah Gül vpn ile bağlanıp yurt dışı seyahatetinin fotoğraflarını paylaşmıştı.
Bu gözler neler gördü bunlar falan vız gelir tırıs gider.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri