- Web sitesi
- forumkalemi.com
İşte tavır ve duruş budur
Allah’ınıza kurban yiğitler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İşte tavır ve duruş budur
Bütün canlıları kötü insanların elinden korusun kötü insanları da insanlardan korusun,,
En pahalı iki marketi ifşa edip boykot edin
Ben bu cezalara katılmıyorum haklıda bulmuyorum zira dönüp dolaşıp artı zamlarla vatandaşın cebine yansıyacak eminim.Devlet yumruğu sıktı.
Rekabet Kurumu, BİM’e 1.300.000.000 TL ceza kesti.
BİM yöneticisinin, inceleme başlatıldıktan sonra bazı verileri sildiği tespit edildi.
maddi cezalar asla caydirici olmaz efulime katilarak ve ilave olarak en az 7 gun olmak sartiyla ve tekrari durumunda 14 28 56 ...ve katlari seklinde calisanlarinin bu donemde maas odemesi teminatiyla kapatma cezalari verilmeliDevlet yumruğu sıktı.
Rekabet Kurumu, BİM’e 1.300.000.000 TL ceza kesti.
BİM yöneticisinin, inceleme başlatıldıktan sonra bazı verileri sildiği tespit edildi.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.