Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Sosyal Haber (4 Izleyici)

Ben bu rakamları abartılı buluyorum. Daha az tutarla ortalama yaşayan insanlar mutlaka vardır
Doğma büyüme bu semtli olan vatandaş olarak sana katılıyorum.
Rakam istatiği yüksek fakat yarı yarıya yakın.
Bu yakınlığın en büyük müsebbibi malumunuz kira hususu zira Anadolu yakasında kiralar en ücra mahallede dahi 30.000₺ den başlayan fiyatlar.
Bu devletin acilen kiralara kat’i şekilde kota koyması icab ediyor.

Bunlar unu elemeyi bilmiyor zannımca fkdusun1 içindeki kurtlarla yapacaklarmış ekmekleri fkkorku1

Bunlar unu elemeyi bilmiyor zannımca fkdusun1 içindeki kurtlarla yapacaklarmış ekmekleri fkkorku1
Ayy Allah'tan buğday alıp değirmende öğütüyoruz hiç Bir şey temiz değil artık hiç bir şeye güvenilmiyor

Kürt ve zazalarda boşanma kolay değildir.
Onur ve izzet ancak düşünceli davrananlar içindir.
Bu yüzden Kürtlerin yoğun olduğu doğuanadolu ve güneydoğu da boşanma oranı çok düşüktür. Ordaki boşanmaların çoğu batıdan gelenler orada memurluk yapanlar tarafından gerçekleşiyor.
3 yıl bölgede bil fiil yaşadım ve tek nir boşanma hadisesi duymadım

Kürt ve zazalarda boşanma kolay değildir.
Onur ve izzet ancak düşünceli davrananlar içindir.
Bu yüzden Kürtlerin yoğun olduğu doğuanadolu ve güneydoğu da boşanma oranı çok düşüktür. Ordaki boşanmaların çoğu batıdan gelenler orada memurluk yapanlar tarafından gerçekleşiyor.
3 yıl bölgede bil fiil yaşadım ve tek nir boşanma hadisesi duymadım
Kadınları biraz erkelerinden çekiniyor olabilir mi?

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri