Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Artık nasıl uygulamalı Allah (haşa) dedirttilerse@Meva, nasıl yani, yiyenler olmuş mu?
Yahu bunlar demek daha önce haşa Allahı görmüşler ki hemen tanışmışlar. Yaf insan bu kadarda kek olur mu. Eskiden derdim bu proflar nasıl dolandırılıyor diye şaşardım. Bu olaydan sonra algım tamamen alt üst olduArtık nasıl uygulamalı Allah (haşa) dedirttilerse![]()
Artık bundan sonra ne haliniz varsa görün diyelim müstahak olsun boşver çokta takmaYahu bunlar demek daha önce haşa Allahı görmüşler ki hemen tanışmışlar. Yaf insan bu kadarda kek olur mu. Eskiden derdim bu proflar nasıl dolandırılıyor diye şaşardım. Bu olaydan sonra algım tamamen alt üst oldu
Memlekette diş tedavisi için randevu almak mp bileti seviyesindeyken bulunduğumuz yere geldiğimizde randevu alalım dediğimizde 2 gün sonrasına randevu verdiler talep ihtiyaca göre hekimleri yerleştirmek bu kadarmı saçma olur
Bu olacaktı ve ısrarla okulları tatil etmediler ve ben göndermedim fakat yok yazılacak saçmalık
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.