Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Sosyal Haber

Benim yerime efulim cevap vermiş ülkeden ülkeye fiyatlar değişiktir bencede

Global bir platform ve döviz kuru endeksli çalışıyor. Değişmiyor, kazıklıyorlar, dur birazdan edeyeceğim bakalım nekadar olmuş. Ödemem geçmişti hesap geçici askıya alındı diyordu dün.

@QasemQasem is verified member., Aynı dizileri biz net üzerinden seyrediyoruz askıya alınması çokta eksiklik değil.
2 yıldır aboneliğimi iptal ettim zira seyredilesi platform olarak görmüyorum.

@QasemQasem is verified member., Aynı dizileri biz net üzerinden seyrediyoruz askıya alınması çokta eksiklik değil.
2 yıldır aboneliğimi iptal ettim zira seyredilesi platform olarak görmüyorum.

Ben net üzerinden burada bulamıyorum maalesef. Dil tercihi sorun.
Romence ve İngilizce en kolay ulaşacağım platform netflix

Esnafın çoğu hiç kazanamadığı kadar para kazanıyor bu aralar.. Açgözlülük, kul hakkını takmama, haramı umursamama, fakiri fukarayı düşünmeme had safhada..

Bahanesi de; "herkes geçiriyor, ben de geçiriyorum."

FB_IMG_1721065976096.md.jpg

Esnafın çoğu hiç kazanamadığı kadar para kazanıyor bu aralar.. Açgözlülük, kul hakkını takmama, haramı umursamama, fakiri fukarayı düşünmeme had safhada..

Bahanesi de; "herkes geçiriyor, ben de geçiriyorum."

FB_IMG_1721065976096.md.jpg

Personel gideri, Sigorta ve vergiyi unutmuş arkadaş...
Maalesef esnafımız kokuşmuş ve Bu yüzden bu sene turist hiç yok. Turizm bölgesi kan ağlıyor, beter olun

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri