Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Sosyal Haber

@Murat bana göre namazı yapacağı iş için keşif olarak görmüş, krşiften sonrada icraat yapmıştır.
Adanada mahalle camisinde bir genç halı çalmak için teravihe gelip namaz kılıyor, sonra herkes çıkınca o üst katta kalıyor. Tabi imam çıkıp üst katı kontrol etmez genelde. Kimse kalmamış der çıkar camiden. Çocuk halıların değerli olanlarını topluyor. Dinleneyim derken uyuya kalıyor. İmam sabah namazında uykuda yakalıyor ve polise haber veriyor. Bu yaşanan ilk vaka değil.
Bir çok kamera kaydı izledim adam terlikle camiye gelip namaz kılıyor sonra beğendiği bir ayakkabıyı ayağına giyip gidiyor.

Kapılar kapalı olacağı için mi @Murat, :)
Karanliktan mi etkilenir :)
Az kişi olduğu için yakalanma ihtimali mi yükselir :)
Imam değerli eşyaları mesai bitince evine mi götürür. Kumbarayi teslim mi eder :)
Sabah yatsi namazlari daha mi huşulu olur. Allah korkusu tavan mi yapar :)

Kapılar kapalı olacağı için mi @Murat, :)
Karanliktan mi etkilenir :)
Az kişi olduğu için yakalanma ihtimali mi yükselir :)
Imam değerli eşyaları mesai bitince evine mi götürür. Kumbarayi teslim mi eder :)
Sabah yatsi namazlari daha mi huşulu olur. Allah korkusu tavan mi yapar :)
Demek istiyince fikir daracigi üretmeye öyle bir başlıyor ki insanın kendisi bile şaşırıyor ,saydıkların hiç aklima gelmemişti ,Demekki benim sizden daha çok fikir daracigini okuyarak genişletmem lazım.

Nedene gelirsek ? Benim Fikrim

Yatsı namazından sonra camiler kilitlenir ,bazen sabah namazına bile iman gelmez ondan buniki vakit olmaz dedim.

Türkiye ve Norveç arasında vizesiz seyahat anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre Norveç vatandaşları Türkiye'ye vizesiz giriş yapabilecekken Türk vatandaşları Norveç'e giriş yapabilmek için vize almaya devam edecek.

@Dil-figar, ne saçma sapan bişey ya. Onlar açısından çok şey değişti ama bizim için değişen bişey yok. Zaten bu ülkede en son düşünülecek çey kendi halkı. Bir vize almak ne kadar zor biliyormusunuz. Bu ülkenin bürokrasisini aşmak imkansız bişey ya.

@Dil-figar,ha birde şöyle bakıyorlar euro dolar gelsinde nasıl gelirse gelsin nasıl tavizler verdiğimiz pek önemli değil gibi bakıyorlar. Bilmiyorlar ki hu ülkelerini hep geriye sürüklüyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri