Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Sosyal Haber

Azerbaycan, Filistin’in gerçekleştirdiği saldırıları kınayarak İsrail’e desteğini açıkladı.
Bu ne yaa Azerbaycan o da mı inanamıyorum nasıl bir dünyada yaşıyoruz çok üzücü çok üzüldüm :(

Bu ne yaa Azerbaycan o da mı inanamıyorum nasıl bir dünyada yaşıyoruz çok üzücü çok üzüldüm :(
Türkiye’den de yanındayız cevabı net gelmedi uzlaşma diyaloğu dönüyordu değişmediyse canım benim maalesef fkuf0

Ne bekliyordunuz?

Azerbaycan gibi İslam düşmanlığı yapan, İslami hareketleri terörizim olarak gören, kamusal alanda islami tüm sembolleri yasaklayan bir ülkenin Filistine desteğini beklemek aslında bende hayretler uyandırıyor.

Türkiye'ye gelince çok hayalperestsiniz. AB kapılarında gezen, geçmişinde Ortadoğu bop projesinin eş başkanlığını üstlenen, mavi Marmara olayında kazık atan bir ülkeden bahsediyoruz. Nasıl net bir tavır beklersiniz anlamıyorum gerçekçi olun...
Hayal kurmayın

#SONDAKİKA | Filistin Sağlık Bakanlığı: İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında 20'si çocuk en az 313 Filistinli öldü ve yaklaşık 2000 Filistinli yaralandı.

@AsyAAsyA is verified member., adamların saldırmak için bahaneye ihtiyacı yok, bunu defalarca gördük. Hamas son dönem artan baskı ve saldırılarda uyardı ve meşru müdafa hakkını kullandı. Kullanmaya devam edecek. Şuan Hamas onları kara operasyonuna zorluyor. Ve bu Filistin de sürekli yaşanan şey. Zulüm ilelebet sürmez.
İstedikleri kadar saldırsınlar bu diriliş muştusu intifada giderek dahada yükselecek. Gazzeyi zor günler bekliyor ama İsrail terörümü daha zor günler bekliyor

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İsrail saldırılarında yaşamını yitiren çocukların fotoğraflarına yer vererek, şu ifadeleri kullandı:

"Filistinli çocukların huzur içinde uyumasının tek yolu İsrailli çocukların huzur içinde uyumasıdır. İsrailli çocukların huzur içinde uyumasının tek yolu Filistinli çocukların huzur içinde uyumasıdır. Savaş bunu asla başaramayacak, bu ancak uluslararası hukuka ve iki halkın özgür yaşama hakkına saygı duyan bir barış anlaşmasıyla başarılabilir.

ABD’nin Chicago eyaletinde bir kişi, Filistinli bir aileye bıçakla saldırarak 6 yaşındaki çocuğu öldürdü, annesini yaraladı.

Polis yetkilileri, olay yerine vardıklarında 71 yaşındaki katil zanlısı Czuba’yı evin önünde otururken bulduklarını söyledi.

20231016_094728.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri