Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Sosyal Haber

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: Bu yıl LGS’ye girecek öğrencilerimiz 2. dönem konularından, YKS’ye girecek öğrencilerimiz ise 12. sınıfın 2. dönem konularından sorumlu tutulmayacaktır.

THY, 64 kargo uçağı ile 4 bin 99 ton insani yardım malzemesini deprem bölgesine taşıdı.
İnşallah koordineli bir şekilde israf ve ziyan etmeden ihtiyaç sahiplerine ulaştırılır.
Zira İzmir depreminde çürüyen yardım malzemelerine şahit olmuştur.
Bana göre ulaştırma ve dağıtımda çok daha titiz ve adil davranacak özel ekipler kurulmalı ki eşit şekilde dağıtım gerçekleşsin kimse mağdur olmasın.

@EfuL!mEfuL!m is verified member., bu depremde de maalesef inteenette çok gördüm dediğin gibi bazı yardımlar koordineli olarak dağıtılmıyor etrafa sağa sola çok savrulan eşya olsun ekmek olsun gördük yazık ya insanlar ne fedakarlıklarla toplayıp gönderiyor sahip çıksınlar deprem bölgelerinde ne kadar ihtiyaç var o eşyalara ekmeklere.

@MevaMeva is verified member., Evet üzerini çizdiğim husus tam olarak bu kuzum. Şayet intizamlı bir şekilde dağıtım gerçekleşse hiçbiri darda kalmaz zira korkunç meblağlar birikiyor.

Adana’da durdurulan bir kamyonette depremzedeler için hazırlandığı belirtilen kolilerde su, çocuk bezi ve ayakkabıların arasına gizlenmiş 107 kilo 100 gram esrar ele geçirildi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri