Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Sosyal Haber

Bakan Murat Kurum: "Türkiye, son 20 yılda her alanda olduğu gibi eğitim alanında da adeta çağ atlamıştır."

Çökmüş bir eğitim sisteminde nasıl unutmadan böyle cümleler kurabilmiş anlamıyorum.
Cidden bu bakanlar bu ülkede mi yaşıyorlar. Bazen şüphe ediyorum.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@Dil-figar,
Sormuştum Düzce li bir Hocamıza Hasan Mezarcı yı
Çok değerli bir Kişi idi takvalı Hafız bir Abimizdi ,siyasete girdikten sonra çok zorbalığa zulme maruz kaldı, bizler inanıyoruz ki !
Cezaevine girdikten sonra değişime uğradı ,bilinmeyen iğnelerin yapıldığı doktorlar tarafından teyit edildi .

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@Dil-figar,
Çok değerli bir Kişi idi takvalı Hafız bir Abimizdi ,siyasete girdikten sonra çok zorbalığa zulme maruz kaldı, bizler inanıyoruz ki !
Cezaevine girdikten sonra değişime uğradı ,bilinmeyen iğnelerin yapıldığı doktorlar tarafından teyit edildi .
Evet doğru bilgi adamı kafayı yedirdiler yoksa birden bire olacak iş değildi haklısın değerli Üstadım..

@Dil-figar,

Uzun süre işkence gördüğü ve bunun sonucunda bu hali aldığını süreç içerisindede kendini Mesih ilan ettiğini biliyoruz.

Çekya Cumhurbaşkanı Miloš Zeman: "Ukraynalı sığınmacılar kadın ve çocuklardan oluşuyor, erkekler ise ülkelerinde savaşıyor. Suriyeli sığınmacılar ise erkeklerden oluşuyor, eşlerini ve çocuklarını ülkelerinde bırakıyorlar."

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski: "Türkiye, bir yandan arabulucu rolü üstleniyor ve bizi destekliyor, diğer yandan da Rusya'dan gidecek turistler için özel hazırlıklar yapıyor."

Zelenski: "Rus turistleri geri çevirmediği için Türkiye'ye kırgınım."

Zelenski: "Erdoğan bir seçim yapmak zorunda. Bizle misiniz değil misiniz?"

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri