Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sağlık Sorun Çözme Becerileri (1 Görüntüleyen)

Placidus

FK Üyesi
Puan 113
Çözümler 0
Placidus
Stres yaratan durumların belirlenerek, çözümleri için strateji geliştirme, gevşeme yöntemlerinin, olumlu-olumsuz düşünmenin çalışılması, sosyal ilişkileri analiz etme ve anlama yeteneğinin gelişmesi, olumlu akran ilişkileri geliştirme, sorun durumlarında uzlaşma yeteneğinin artması, ilişki sorunlarını daha iyi çözebilme, dışadönük, uyumlu olma, paylaşma, işbirliği ve ilişkilerde demokratik olmanın öğretilmesi amaçlanmaktadır.

Konulara psikoloji bilimi olarak mı bakılmalı formasyon dersleri olarak mı bilemedim. Başlık formasyon dersi gibi. Ama derslerde bunun öğretildiğini hiç hatırlamıyorum fkdusun1

Konulara psikoloji bilimi olarak mı bakılmalı formasyon dersleri olarak mı bilemedim. Başlık formasyon dersi gibi. Ama derslerde bunun öğretildiğini hiç hatırlamıyorum fkdusun1
Alt yapıda bu işe merak veya bizzat psikoloji ile ilgili teorik bilgiler yok ise formasyon bana göre değişiklik olsun tadında kalıyor ama diğer yandan bilim olarak ele alındığında tamamen diğer branşların ve yapıların temelinde olduğunu düşündüğümüzde hususi ilgi ve önem verme gereksinimi ortaya çıkar.

Sorun çözmek mi? Artık sağım solum önüm arkam sorundan geçilmiyor. Bende saldım ortalarina oturup çay içip gofret yiyorum. Tavsiye ederim @AsyAAsyA is verified member.

İki sorum var @ErvaErva is verified member.:
1. Gofretin cinsi önemli mi, istediğimizden başlayabiliyor muyuz?
2.Çikolotalı ile çilekli arasında fark var mı? Mesela vanilyalı daha iyi gelir gibi bir değerlendirme var mı?

Oldukça karmaşık geliyor kulağa.
Stres anında daha pratik şeylere ihtiyacımız olduğu kanısındayım.
Mesela gofret yemek, oldukca cazip 😅 @ErvaErva is verified member.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri