Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Soru-Cevap ve Meteorolojik Sohbet

İstanbul'da Sabiha Gökçen Havaalanı başta olmak üzere kuzey kesimlerde yoğun sis etkili oluyor.
Havaalanlarında yolcuların gergin olduğu aktarılıyor.
TAF ve METAR'ları inceledim gerçekten de can sıkıcı olay lakin iş veren tedarikci firma ve DHMİ personeline bağırıp çağırmak kiiii hele meteoroloji personeleine sövmek bence çok abes :gls:
Şu TAF'ı görüpte yola çıkmazdım ben kesinlikle lakin yolcular nerden bilsin o da var py:::

TAF LTFJ 061640Z 0618/0718 03009KT 6000 BKN006
BECMG 0618/0620 3200 BR BKN003
TEMPO 0620/0623 0500 FG BKN002
BECMG 0700/0702 1200 BCFG
PROB40 0703/0707 0200 FG VV002
BECMG 0707/0710 6000 SCT010
BECMG 0710/0714 CAVOK=

10 günlük 198mm, inşaallah daha çok yükselecek.

kmlhL0.png

Bol güneşli bir hafta sonunu geride bıraktık.
Pazartesi de güneş bol.
İlave olarak lodos var, hava ılık.
Salı'dan itibaren ise özlenen yağışlar geliyor ve sıcaklıklar düşüyor.
Yağış tüm bölgelere uğrayacak.
İstanbul 7-8 gün aralıklarla yağmur alabilir.
Bol gri gökyüzüne alışın.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri