Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Soru-Cevap ve Meteorolojik Sohbet

@EfuL!mEfuL!m is verified member. çok çok üzüldüm ? ne kadar can sıkıcı?
Acını paylaşıyorum :D
Sana künefe yapıcam birlikte yiyelim acımızı anca o dindirir ??

@ZARiPZARiP is verified member. hocam istanbul avrupa yakası küçükçekmece :D güneş istiyoruz :D
Bolu dersen orayada giderim, başka yere gidemem :hih:
Şuan hafif sağanak var sizin orda hocam
19,2 derece 13:50 saatindeki güncellemede.
Rüzgar güzel hafif lodos var.
Saat 1800 ila 24:00 arasında aralıklı gök gürültülü sağanak yağışlı.
Yarın ise sabah saatlerinden gece saatlerine kadar güneş var hadi yine iyisiniz :gls:
Ama sıcaklık max:11 :gls:

Herkes bunu okudu demi :D

“Yarın ise sabah saatlerinden gece saatlerine kadar güneş var hadi yine iyisiniz :gls:

Bence iyi olan sensin hocam :D güneş yok deseydin, lütfen işi bırak şarkı söylemeye devam teklifi ile gelecektim ? hadi yine iyisiniz Gü)))

Herkes bunu okudu demi :D

“Yarın ise sabah saatlerinden gece saatlerine kadar güneş var hadi yine iyisiniz :gls:

Bence iyi olan sensin hocam :D güneş yok deseydin, lütfen işi bırak şarkı söylemeye devam teklifi ile gelecektim ? hadi yine iyisiniz Gü)))
Est. bir şey bildiğimiz yok, bir haddimizi bilelim o kafi şu hayatımıza.
Benim şarkı söylerken sesimi duymadınız galiba, eğer duymuş olsaydınız bu kadar cüretkar şarkı söylememi istemezdiniz hocam :gls:

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
İzmir, Aydın, Muğla hattı, Cuma kendine çok dikkat etmelisin, sel riski taşıyan aşırı yağış bekleniyor. Tropikal fırtına oluşuyor. Tahminlere göre bu Yunanistan üzerinden karaya çıkacak. Bu fırtına dönüş hareketiyle yurdumuzun batısını hareketlendirecek !

Ekli dosyayı görüntüle 11779

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri