Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bizi kovuyor kendi de gidiyor, istiyor ki hiç kimse konuşmasın, son mesaj değilse de mesaj işteGidem biraz dinlenem
Hep beraber oturup aranızda 10 cm varken forum üzerinden konuştuğunuzu hayal ettim, yok yok gülmedimAllahım aniden gözümde tasavvur ettim şöyle yuvarlak masa da birlikte kahve içsek neler sohbet konusu olurdu tahmin dahi edemiyorum![]()
Bizi kovuyor kendi de gidiyor, istiyor ki hiç kimse konuşmasın, son mesaj değilse de mesaj işte![]()
Bakarsin öyle yaparisHep beraber oturup aranızda 10 cm varken forum üzerinden konuştuğunuzu hayal ettim, yok yok gülmedim![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.