Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Son dakika Son dakika... Tamamen değişti! Ramazan kararı! Tam kapanma... (3 Izleyici)

MevaMeva is verified member.

Bir ☕ doldur bir 📚 seç 🌍 sessize al
Haber Editörü
Puan 113
Çözümler 0
MevaMeva is verified member.

Gelen son dakika haberine göre, son 24 saatte Türkiye'de 302 bin 735 Kovid-19 testi yapıldı, 52 bin 676 kişinin testi pozitif çıktı, 248 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakan'ı Fahrettin Koca , Türkiye’de vakaların yüzde 40’ının İstanbul’da bulunduğunu açıklamıştı. Ancak vatandaşları bu da durdurmadı. Gözler ise alınacak ramazan önlemlerinde. korona vakalarının 60 bine dayanmasının ardından yeni önlemlerin gelip gelmeyeceği gündemin bir numaralı konusu oldu. Kulislerde ramazan ayı boyunca kapanma seçeneği tartışılıyor. Hükümetin açıklamasına az bir süre kala önemli gelişmeler peş peşe yaşandı. İşte koronavirüs ile ilgili yaşanan son dakika gelişmelerinin tüm detayları..

Ekli dosyayı görüntüle 7836

Son dakika haberine göre, bu hafta netleştirilmesi beklenen ramazan önlemlerinin çerçevesi, başkent Ankara’da en çok konuşulan konuların başında geliyor. İşin içinde olan bilim insanları ve siyasiler, ikiye bölünmüş durumda.

hızla artan koronavirüs vakaları nedeniyle ramazanda “kapanma” yapılmasını savunanlarla, hafta sonu ve akşam sokağa çıkma yasaklarını yeterli bulanlar var.
60727a3f55427e1b0437641a
hızla artan koronavirüs vakaları nedeniyle ramazanda “kapanma” yapılmasını savunanlarla, hafta sonu ve akşam sokağa çıkma yasaklarını yeterli bulanlar var.

İKİ GÖRÜŞ ÖNE ÇIKTI

İKİ GÖRÜŞ ÖNE ÇIKTI​

Hükümette kapalı kapılar ardında yapılan değerlendirmelerde, turizm sezonu açılmadan önce vakaların kontrol altına alınması gerektiği belirtiliyor.​

60727a3655427e1b043763ea

Bunun için, ramazanda ‘kapatma’ yapılarak, mayıs ayının ikinci yarısına daha “az vaka ve kontrollü pandemiyle” girmenin doğru olacağını, böylece turizm tanıtım kampanyalarının daha iyi yönetileceğini söyleyenler olduğunu biliyoruz.​

“Mart başında erken açıldık. Kademeli normalleşmeye nisan ayında başlamalıydık” diyen hocaların sözlerinin dinlenmemesinin faturasının ödendiğini ifade edenler de var.​

Kaynak :Milliyet

Yani şimdi millet tatil yapacak hem de pandemi varken bu planla yatıp kalkıyorlarsa ben niçin eve kapanıyorum arkadasım :kz:

Benim için hiç sorun değil aslında evden çalişiyorum fakat evin geri kalanlarının şehir dışına çıkma planları vardı ona göre önceden bilgim olmalı ki bir B planı ayarliyim Ok;;

Hakkımızda hayırlı @MevaMeva is verified member.
Rabbim halkımıza güç kuvvet versin zira tam kapatma olursa devlet ekmek parası göndermiyor durum çok kötü elektrik faturası 240₺ ödedim ve bu sadece bir ayrıntı bunun doğalgazı, suyu, internet gsm vs vs vs artı kira ...
Yazarken içim sıkıldı kısaca vatandaşa hangisi uygunsa o karara varılsın ..

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri