Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kaçırdım mı acabaEtiket..Sanki sonu bir felaket!..
Daha once bulundugum forumda da etiket yapmıyordum..Sancaktar şahittir, Hatta Eymen de..Etiket'i ivedi olursa kullanırim..(Qasem de oldugu gibi) Bana cok gerekli bir şeymiş gibi gelmiyor..Zaten adınizi yaziyorum, bir de avazım ciktigi kadar niye bagırayım, pardon etiket yapayım..) Ha, haberimiz olmuyor, görmuyoruz diyorsaniz,bir gün gelecek hepiniz beni takip edeceksiniz!..:d
Etiket yapmiycam, boşuna beklemeyin, bana özenmeyin!..:d
(Dolunay senin icin esaslı bir poz verecem..)![]()
haklısın hiç kolay değil,Allah sabır versin.@interceptor, teşekkürederim iyi olmaya çalışıyorum aslında hala kötüyüm halimi durumumu nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum baya bi oldu buradaydı her yerde onun hatırası var gördükçe kötü oluyorum ama hayat devam ediyor onsuz yola devam etmek benim için kolay olmayacak![]()
Evet bugün ifrarda neler yaptınız yemek ismi bulurken çok zorlanıyorum şöyle bi 10 günlük menü çıkarsa çok iyi olacak![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.