Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Hifa bende dayı oldum bunlar niye bana hayırlı olsun demiyor![]()
Çok sevindim tatlım çok güzel bir duygudur bilirim Allah analı babalı büyütsün hele kızlar başkadır tatlı mı tatlı teyzesine çeksin ??
@Hifa Allah analı babalı hayırlı ömürlü olsun ins![]()
Afiyet şifa olsun inşallah canım@Dolunay, Haftada benimde bir gün mutlaka bazen iki güne çıkabiliyor balık menüm olur. Benimde dün Balık günümde fırında Karadeniz levrek tercihimdi I2s
Fakat favori balıgım nedir diye sorsanız açık ara “Mırlan”derdim.
Hele hele balıkçımız da sağolsun harika hazırlar sadece çatalla yenir hale getirir.
Yanına olmazsa olmaz yeşil salata hmmm acıktım ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.