Arşiv Sohbet Muhabbet (10 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hâlâ ölmedim ama yaşıyorum da diyemem 🚬🚬
Arabesk bir girişten sonra herkese selam.
Güneşli bir güne uyandım ama güven vermiyor. Her an kapanabilir. Hava durumuna baktım, tüm gün güneşli gösteriyor. Sonra efenim, çok ama çok az hava durumuna baktığımı farkettim. Zira "biraz gezeyim bugün yaa" diyerek fırtınalı günlerde kendimi canhıraş şekilde bir saçak, bir dulda ararken bulduğum çoktur. Bir plan adamı değilim. Doğaçlama yaşamakta da pek takdir edilir bir karnem yok. Nolacak halim?

Siz değerli dostlar, güneşli günleri yakalamak konusunda nasılsınız?

Staja gitmek için normalde iki saat yol çekiyorum velakin son üç gündür 19 Mayıs hazırlıkları Samsun'un her yerini sardı.. Bu durum da otomatik trafiği etkiledi. Ve durum hiç iç açıcı değil eve ancak üç-dört saatte varabiliyorum. Haricinde nefes alıyorum.
Birde bizim evin topraklaması yokmuş. Bulaşık makinesinin kablosu yanıp duruyordu. Neyse işte elektrikçi geldi, o yüzden pekte internetim yoktu.
Havalar güneşlendi. Güneşle pek aram yoktur. Bundan olsa gerek dün akşam eve gelirken yağmurda bir güzel ıslandım. Olsun gülü seviyorsan dikenine katlanacaksın demişler..

@Hejir, @Zoe, Hergün ki gibi başlayan ama hergün den yoğun bir gün, güneşi öğlen yemeğe çıkmak dışında pek gördüğüm söylenemez. Sorun olursa müşteri ile muhattab yada konuşmak için dışarı çıkmak dışında.
Bugün burada hava sıcak ve ben artık kolsuz takılıyorum. Aslında normalde kolsuzdum ama iş başında kollu giyiyordum.

İnsn aptallarla çalışınca cidden bunalabiliyor, bir saat süren iş 3 saat dürrbiliyor. Ruh dünyam sen mükemmelsin derken zihin dünyam karman çorman.
Eskisi gibi yaz diyor beynim, benimle oyun oynuyor ama ben o oyunlara gelmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri