Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecmiş olsun.Allah yardım etsin.gerçekten inanılmaz bir zamanda yaşıyoruz,insanların vicdanının bittiği zamanlar.
@interceptor Vicdan letâifi körelmiş insanlarla ömür tüketmek nedir bu aciz pek iyi bilir. Fakat içimi saran imtihandayız duygusu isyan etmemek için ilaç mahiyetinde hamdolsun.
Sana kabul edersen naçizane tavsiyem, bak görme - dinle lakin duyma - konuş veya konuştur ama kendi muhasebene ve inancına göre sindir.
İnsan terbiyecisi olma ahkamı kesebilecek kadar dinç değilim muhtemelen sende öylesin ruhen çöküksün.
La havle vela kuvvete illa billah de yükle manevi kuvveti tevekkelü alallaha yaslan inan başka gidecek liman yok.

3) Bir şey söyleyeceğiniz zaman söze “bence” ya da “ inanıyorum ki” diyerek başlamayın.

Söylediğiniz şeyin sizin fikriniz olduğu zaten ortadadır, “bence” dediğiniz zaman özgüven eksikliği ifadesi yaratmış olursunuz.
..............

@Placidus ben felsefe dersinde bence demediğim için düşük not almıştım. Simdi bence kelimesini cok kullanırım. Özgüven eksikligi olarak değerlendirmesen :)

@AsyAAsyA is verified member. akademik ifadelerde şarttır. ☺ Çünkü o koşullarda sizden konuya dair açıklamalar beklenir ve yorum bazlı fikirlerinizi öne çıkartabilmek adına veya mevcut bir yoruma ek açıklama yaparken " Bence " Kullanılması gerekmektedir. Fakat psikolojide bu devamlılığı olan bir durum değildir o yüzden en çok kabul gören yorum özgüvensizlik belirtisidir. 😇

@interceptor Vicdan letâifi körelmiş insanlarla ömür tüketmek nedir bu aciz pek iyi bilir. Fakat içimi saran imtihandayız duygusu isyan etmemek için ilaç mahiyetinde hamdolsun.
Sana kabul edersen naçizane tavsiyem, bak görme - dinle lakin duyma - konuş veya konuştur ama kendi muhasebene ve inancına göre sindir.
İnsan terbiyecisi olma ahkamı kesebilecek kadar dinç değilim muhtemelen sende öylesin ruhen çöküksün.
La havle vela kuvvete illa billah de yükle manevi kuvveti tevekkelü alallaha yaslan inan başka gidecek liman yok.
ben bu dünya da sadece nefes alıyorum.yine de teşekkür ederim Eyvallah :giggle::giggle:

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Bu kadar erken beklemiyordunuz degil mi?..;)
Hele bi sorun niye gelmişem..: p
Cunkuu..Bu akşam yine/yeniden yakaladim..:))
20220923_175910.jpg

Bu arada ben cektigim videolari foruma ekleyebiliyor muyum?..

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Hoşbuldum cumleten..
Dilfigar gercekten mi?.Yalanci cemile olsun mu?..:dfg
Peki nasil ekliycem Efulim..Gokkusaginin etkisi gecmeden ogretin, yoksa huysuzlasirim ha..:df

@müstahsen, huysuz Ihtiyar Hurşit yine mi sen yokluğun güzeldi aslında 😂😂

Hadi leen ordan cemşit, daha gecen gun tlfonla arayip, forumda neler olup bittigini kelime kelime anlattin..:dfg
Kimlerin kulaklari cinladi acep..: p

@müstahsen, birde beni şimdi casus yaptı yaa Huysuz 😂
Forum sensiz entirikasiz güzeldi @spesifikay hanımagada aynısını söyledi 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri