Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
@QasemQasem is verified member. sana göre veya aynı görüşte olanlara göre öyle saygı ve hürmet duyarım lakin sizinde yoktur diye bir ispatınız yok sonuç ta..
Bu konuda uzlasamayiz demiştim ama olup olmaasından ziyade mesul olduğumuz bir konu değil...

@SiyahSancaktaR, konu o değil konu Karadavut adlı çalışmanın yalan ve uydurma eser olması. Kuran yada sünnetten böyle bir şeyin olmaması.
Allah demiştir dediğin için dedim.

Evren sürekli genişliyor, her şey sürekli yenileniyor, ve herşey yeni bir doğuşa gebe... Haliyle stabil sayı verilemez.

@QasemQasem is verified member., ben seni anladım Üstadım ayrıca Bahse konu Karadavut çalışması ile alakam yok olmadı zaten.
Evren evet o kadar geniş ki dünya uzay ile sınırlandırmak basit gelir.
Bahse konu sayı sınır değil temsilidir sadece...

@SiyahSancaktaR, bahsettiğin 18 bin alem Kuran yada sünette yok. Karadavut ta geçer.

Buradan da ilgili bir soru cevabına bakabilirsin belki katkısı olur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

@ZiLaN bir sey daha belirtmek istedim enler konusun da ki Üstadın mesajı ben aldım üstüme haklı soyledi almalıyım ki forum da benden başka sobate eden olmadı konuları latife üstüne..
Sende nezaketinden âciz abini kırmayıp cevapladın bir cok konuda.konunun senle ilgisi yok değerli muhterem kardeşim benim :)
Sensiz hasbihal olmaz kardeşim benim :)
@QasemQasem is verified member. Üstad bende yakın takipteyim merak etme yanlışını bekli yorum :)

@QasemQasem is verified member., ben alındığını hisettim değerli muhterem kardeşimin Üstad ..
Konu sadece benle ilgili ben dikkat etmedim ve cümle muhteremlerden özür dilerim...
@ZiLaN can kardeşim nezaketinden konularda cevaplamıştı .
Anladığım gibi değildir umarım gel abini yanıt racon sahibi can kardeşim benim sensiz olmaz :)

@QasemQasem is verified member., Üstad benim kaynağım o değil sadece o eserle sınırlı değil bahse konu ısrar etme Muhalefet boynumun borcu vazgeciremezsin:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri