Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@SiyahSancaktaR Sabah namazında burda ol İnşaALLAH çay tadında muhabbet varmış @Qasem Sabah namazına kalkan sabah namazında forumda olan çayı kapar namaz aşktır burda oluruz İnşaALLAH
@Qasem, Üstad ben hasta başında 2 saat uyuyorum sadece birde personel de sohbet muhabbet bırakmıyorlar ama dediğin saatlerde ayaktayım sadece mütevazilik için belli etmiyorum
Cay çorba demek istedin sanırım Cay la kandırma olurmu
@Qasem, ve aleyküm selam kaptanım Şafak vaktine kavuşturan Rabbe şükür derme çatma buradayız.
Çay harika görünüyor oracıkta bağdaş kurup tefekkür ederek içerim geldi.
HüzünGâh biraz daha iyi olacak şifâ olsun çaylar diyeceğim lakin fazlası yasak . Zaten şu çöp dünyadan beklemeyiz ferahlık bize ahiret gerek.