Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok teşekkür ederim canım gönülleri incinmesin diye elimizden geleni yapıyoruz içli köfte, çorba, ayran,salata, konserve yeşil fasulye
Kız benim gibi ultra beceriksiz içli köfteyi nasıl yapsınnnÇok teşekkür ederim canım gönülleri incinmesin diye elimizden geleni yapıyoruz içli köfte, çorba, ayran,salata, konserve yeşil fasulyebizim menü
sana da tavsiye
![]()
Salatalıkla mıKız benim gibi ultra beceriksiz içli köfteyi nasıl yapsınnn(( internetten kolaylaştırıcı her videoyu denedim hele salatalikla yapılan vardı. Milletin dilinde sakız olmuştum
Nasılda severim birde![]()
Senin o güzel gönlünü yiyimmmSalatalıkla mıKıyamam ya gel ben sana yapayım göndereyim
kız içli köfte yapmakta ne var çok kolay bence sen her türlü yaparsın
![]()
Hamuru çok yoğur dağılmaz bizim içli köfte hamurunu yaptığımız malzeme kitel genelde bu taraflarda var onunla daha güzel oluyor yok biz kuyruk yağı koymuyoruz ağır geliyor mideme dokunuyor kuyruk yağını kavurma yaparken kullanırız eti yumuşak tutuyor tadı daha güzel oluyorSenin o güzel gönlünü yiyimmm
İncecik açamıyorum elimde dağılıyor ya da pişerken dağılıyor. Ya da annem kıvamını yakalamak isterken köfteyi mahvediyor da olabilirim. Eskiden annem kuyruk yağı koyardı içine sizde koyuyor musunuz?
@BaRoN abi yaptı ben sadece kullanıcıyımSenin o güzel gönlünü yiyimmm
İncecik açamıyorum elimde dağılıyor ya da pişerken dağılıyor. Ya da annem kıvamını yakalamak isterken köfteyi mahvediyor da olabilirim. Eskiden annem kuyruk yağı koyardı içine sizde koyuyor musunuz?
@Qasem ve @BaRoN bu Digital tema çok zarif olmuş. Konuşma baloncukları vs çok güzel ve düzenli olmuş. Elinize sağlık.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.