Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Sohbet Muhabbet (11 Izleyici)

Alişi izlesek gulmekten ölürüz kesin. Bir sağa bir sola yavrum ya, Allah korusun hepsini. Azra'nın resim yeteneğini bizimlede paylaşşşfkutan3
Aynen ya sorma Aliş çok komik🤭 hareketleri bazen çekiyorum sonradan da izleyip güleyim diye:)
Azra bakalım gelistirsin biraz yaptıklarını atarım foruma:) şimdilik iyi gidiyoruz bakalım artık:)

Dj yazıyor sende, sen bize eğlence mi getiriyorsun yoksammmmmfkalkis6
Şuan bir yerde değilim. Kısa bir ara verdim. Ancak burası benim için ön planda. Forumcu ilk sırada yazıyor. Eğlencelidir yayınlarım.

Kaçırdığım cevap varsa özür arkadaşlar. Herkese iyi forumlar :)

En son sana gösterdigimle kaldım kız. Ben bu sıralar köşe bucak film, kitap okuyorum:(( sahi ben ne ara bu kadar yoğun oldum yahufktrip1
Ovvv öyle mi ne kadar güzel bir şey yapıyorsun,, 🥰kıskandım mı kesinlikle hayır öyle şeylerle işim olmaz, hele ki çok kitap okuyanlafktrip6fkhaha7fktrip6fksirin7

Kendine sor mübarek Erva 🤭🤭

asil amacimiz asla o cizgilerde yorumlar yapamayacagimizdan edebi defomuzun daha fazla ortaya cikmamasi adina aralarina nifak sokmaya calisip bunu tatli rekabet gibi gosterip gun sonunda taraflardan birinin digerini kiskanmasi sonucu olusacak olasi karsilikli atismalari avucumuzu ovalayarak cay esliginde okumakti tuttumu peki hayir
pes edermiyiz hic sanmam sadece
tek korkumuz nifaka karsi ittifaka gecmeleri

Nifak tohumu ekerken bazen ummadık bir şekilde bereketli bir ittifak hasadı yapabilirsiniz. Bize ancak vesile olursunuz :D
Neyse, çayları koyun da (iftardan sonra) izleyelim bakalım güçler birliğini:D

Şuan bir yerde değilim. Kısa bir ara verdim. Ancak burası benim için ön planda. Forumcu ilk sırada yazıyor. Eğlencelidir yayınlarım.
Dj olarak hangi nevi radyolardaydınız?

Dj olarak hangi nevi radyolardaydınız?
Bulunduğum sunucuların isimlerini yazamayacağım. Sohbet sitelerinde yer aldım. Aslında yayıncıyım. Sadece DJ takısı kullanıyorum-kullandırıyorlar. Sadece liste oluşturup anonslu bir yayın yapıyorum. Biraz harmanlanmış günümüzde. DJ üretendir. Yayıncı üretilen eserleri listeleyen ve paylaşandır.

Bulunduğum sunucuların isimlerini yazamayacağım. Sohbet sitelerinde yer aldım. Aslında yayıncıyım. Sadece DJ takısı kullanıyorum-kullandırıyorlar. Sadece liste oluşturup anonslu bir yayın yapıyorum. Biraz harmanlanmış günümüzde. DJ üretendir. Yayıncı üretilen eserleri listeleyen ve paylaşandır.
Forumumuza da bir çalma listesi oluşturabilir misin @aVkaN fkmuzik3

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri