Muhabbet Sohbet Muhabbet (3 Izleyici)

Teşekkür ederim @Erva iyi sayılırım ev,iş, çocukların okulu, kursları arasında mekik dokuyorum Ramazan ayı çok zorluyor beni mide ağrımdan dolayı oruç tutmakta çok zorlansam da Ramazan ayını çok seviyorum :)
Sen nasılsın nasıl gidiyor sanırım seninde miden ağrıyor sen oruç tutmak ta zorlanıyor musun:)
Ne kursuna gidiyorlarrrrr
Benim açlık ya da susuzlukla ilgili bir problemim yok çok şükür. Mide ağrıları ile cebelleşiyorum nedense:((

Ne kursuna gidiyorlarrrrr
Benim açlık ya da susuzlukla ilgili bir problemim yok çok şükür. Mide ağrıları ile cebelleşiyorum nedense:((
Aynen benimde öyle:(
Azra cimnastik,robotik kodlama,resim kursuna gidiyor bağlamaya da yazdırdım daha açılmadı:)
Aliş sadece cimnastik kursuna gidiyor orada yuvarlanıp duruyor 🤭

Azra cimnastik,robotik kodlama,resim kursuna gidiyor bağlamaya da yazdırdım daha açılmadı:)
ustumuze vazife olmasada Alişe nazaran azranin kurs sayisi biraz az geldi gibi es zamanli olarak piyano muzik yabanci dil kurslarina göndermek iyi olabilir
Biricik Azra bu yasta bu tempoya isyan etmeden ayak uydurabilmen icin Allah sabir versin demekten baska elden bir sey gelmiyor

ustumuze vazife olmasada Alişe nazaran azranin kurs sayisi biraz az geldi gibi es zamanli olarak piyano muzik yabanci dil kurslarina göndermek iyi olabilir
Biricik Azra bu yasta bu tempoya isyan etmeden ayak uydurabilmen icin Allah sabir versin demekten baska elden bir sey gelmiyor
Azra bu kursların hepsine severek gidiyor Kendi gitmek istiyor istemediği bir şeyi ona yaptırmam resim kursu dışında diğerleri haftada iki gün günlük 1 saat sürüyor resim kursu cumartesi-pazar günü 10 ile 13 arası:)
Bağlama kursu haftada 1 gün bir saat olacak:) daha ona gitmedi :)
Ayrıca götürüp getirmekle ben ondan Daha çok yoruluyorum 🤭

Alişi izlesek gulmekten ölürüz kesin. Bir sağa bir sola yavrum ya, Allah korusun hepsini. Azra'nın resim yeteneğini bizimlede paylaşşşfkutan3

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri