Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Sohbet Muhabbet (6 Izleyici)

Selamlarrrrrrfkdans5fkdans2fkdans5fkdans2
@piti naberrrrrr
@EfuL!mEfuL!m is verified member. öptüm kalbindennnnnnn
@HatraHatra is verified member. kalk güneşe çıkıp çay içelim gofretim var bakfkmeyve0
@MevaMeva is verified member. @AsyAAsyA is verified member. havalar nasilllllll oralarda?
@sükutu-ezbersükutu-ezber is verified member. köşende ne yapıyorsunnnnnnnn
@agumanaguman is verified member. insanları kovalama lazım oluyooo sonraaaa
@OlmayabilirOlmayabilir is verified member. kendine varda bize çay yok mufktrip0
@QasemQasem is verified member. dünyadan merhaba yaşıyor musun
@ZARiPZARiP is verified member. bu rüzgarlar ne zaman bitiyoooooo
@ZoeZoe is verified member. hangi kitabı okuyorsun şu siralarrr
@BaRoNBaRoN is verified member. akşama tost mu var yinefkgoz3
@lacivertlacivert is verified member. kitabı okudun muu

Ohhh herkeşlere bulaştımmmmm

@ErvaErva is verified member., mis gibi hava var kulaklığımi taktım müzik eşliğinde yürüyüş yapıyorum:)
Senin oralarda havalar nasıl:)

Biraz rüzgarlıydı @MevaMeva is verified member. ama şimdi iyi. Şuan sende mutlusu yok eminimmm yürüdükçe mutluluk ve huzur hormonlari da çıkmıştır ohhh

@ErvaErva is verified member., aynen yürüyüş yapmayı çok severim:)
Doğru ya sizde hava ruzgarliydi ablam söyledi biraz da soguk muş sanırım

@ErvaErva is verified member., sana önerim çiçekleri ortalıktan kaldır🤭 bazı çiçekler onlar için zararlı olabilir zehirlenebilirler haberin olsun

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• AsyA

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri