Erva
FK Özel Üye
- İstatistikte sabit
@sükutu-ezber etiket geliyor mu artık? Ne yaptın yaz temizliğini?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Erkek olması dışında sorun yok tabiiKahve yani güzeli diyeceğim de
Ne güzeli diye masaya vurmasın![]()
Ondan dedim işte. Hala kararlıyım akşam dansa davet ediyorum kendisini. Bir gece uyursun sende işte ne güzel. Kediler neden gece uyumaz?Erkek olması dışında sorun yok tabii![]()
Ondan dedim işte. Hala kararlıyım akşam dansa davet ediyorum kendisini. Bir gece uyursun sende işte ne güzel. Kediler neden gece uyumaz?
Köle hissetmen çok kötü ama yaaaaBu konusa farklı söylentiler var. Kimisi gece avlanmaya çıktıklarını söylüyor.
Benimkinin sadece şekeri düşüyor, UYAN VE MAMA VER KÖLEM![]()
Köle hissetmen çok kötü ama yaaaa
Kaç yıldır kedin var? Ve sanırsam köpeğinde var.
Ben evde yaşamalarına biraz üzülüyorum açıkçası @piti sanki onların doğal alanları bahçe, toprak gibi geldiği için öyle yazdım. Ve birde komşu terörü var. Yok yavru değil. Ama yaşını vs bilmiyorum öğreneceğiz önümüzdeki haftaBahçeli değil evim.
Onlarla yaşamak güzel ve çok ayrıcalıklı olduğunu düşünüyorum Erva
Yavrumu ?
Ben evde yaşamalarına biraz üzülüyorum açıkçası @piti sanki onların doğal alanları bahçe, toprak gibi geldiği için öyle yazdım. Ve birde komşu terörü var. Yok yavru değil. Ama yaşını vs bilmiyorum öğreneceğiz önümüzdeki haftabencede özel ve ayrıcalık.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.