Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Sohbet Muhabbet (2 Viewers)

Okuduğum doktor yorumlarında bilinçsizce veyahut fazla kullanımda tiroid hastalığı tetikleyici olduğunu öğrenince endişelendim daha da kullanmadım.
Ben bugün bir anneden duydum. Çocuğunun ateşi çıkınca kulağını hafif kanatıp bir damla iyot veriyormuş. Bir saate ateşi düşüp ertesi günde daha hafif atlatıyormuş hastalığı. Dedim yetişkinler içinde böyle etkileri var mı? Ailecek kullanıyoruz, herkesin geçmeyen hastalığı varken çok şükür biz yaşamıyoruz dedi. Bı merak etmedim değil yaniiii🤭

Ben bugün bir anneden duydum. Çocuğunun ateşi çıkınca kulağını hafif kanatıp bir damla iyot veriyormuş. Bir saate ateşi düşüp ertesi günde daha hafif atlatıyormuş hastalığı. Dedim yetişkinler içinde böyle etkileri var mı? Ailecek kullanıyoruz, herkesin geçmeyen hastalığı varken çok şükür biz yaşamıyoruz dedi. Bı merak etmedim değil yaniiii🤭
Benimde kullanım startım bu yorumlarla olmuştu yine de sen bilirsin fkhaha8

@EfuL!mEfuL!m is verified member. pembe vergi diye birşey varmış duydun mu🤭

"yetişkin giyimi sektöründe kadınlara yönelik satışı yapılan ürünlerin, erkekler için satılan muadillerine kıyasla %7,5 oranında daha pahalı olduğu saptanmıştır." Buna da pembe vergi diyorlarmış.
Şimdi doğrumu anladım biz ruhumuz dahi duymazken otomatik olarak üzerimizden her alışveriş yaptığımız vakit vergi mi ödüyoruz fkhayir0

Şimdi doğrumu anladım biz ruhumuz dahi duymazken otomatik olarak üzerimizden her alışveriş yaptığımız vakit vergi mi ödüyoruz fkhayir0
Öyle görünüyor. Aynı ürünü erkek için farklı kadın için farklı fiyat etiketlendirmesi oluyormuş. Oysa işlev aynı iken. Tam araştırma yapmadım hangi ürünler diye bugün duydum biraz şaşırdım

Öyle görünüyor. Aynı ürünü erkek için farklı kadın için farklı fiyat etiketlendirmesi oluyormuş. Oysa işlev aynı iken. Tam araştırma yapmadım hangi ürünler diye bugün duydum biraz şaşırdım
Muhteviyatını merak ettim hangilerini kapsıyor acaba fkdusun1

Şampuan, tıraş jileti ve parfüm gibi kişisel bakım ürünlerine kadınlar erkeklere kıyasla %16,8 daha fazla vergi ödüyor. :)
Saydıklarından sadece neyseki şampuana ücret ödüyorum parfümlerim yurtdışı sponsorlarım sağolsun fkparfum0

Saydıklarından sadece neyseki şampuana ücret ödüyorum parfümlerim yurtdışı sponsorlarım sağolsun fkparfum0
Konu kişisel bakım ürünlerinin tamamını kapsamaktadır. Cinsiyet eşitsizliği kapsamı oldukça geniş demedi deme

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri