FK Sözlük Sobalı ev (1 Görüntüleyen)

Konu Yazarı 1 gün önce Görüldü
Neredeyse kalmadı. Köylerde bile kat kaloriferi yada doğal gaz var.
Sağlık açısından iyi olduğu düşünülmeye başlanmış :) hep aynı sıcaklıkta yaşamak vücut direncini azaltıyormuş.

Bizim ev hala sobalı gerçi ben hiç uğraşmıyorum annem ile babam uğraşıyorlar yakması odun getirmesi hep onlarda ama yinede hiç sevmiyorum evin diğer bölümlerine gitmek çok sıkıntılı hele mutfağa daha önce kardeşlerim varken mutfağa gitmek için yazı tura atıyorduk 🤭 şimdi artık oda yok sadece bana kaldı 😏 çok uzun yazdım bu konuda çok dertliyim 🥺😏

Ne diyeyim sobalı günleri özlemiyorum,,🙈, sadece soba olduğu yer sıcak diğer yerler buz gibi, hiç sevmem soğuğu,, 🙈
Maalesef o konuda romantik yazamıycam🤭🤭
Hani genelde sosyal medya da olunca güzel görünüyor evet öyle kalsın, 🤭
Sobalı ev konusunda romantik olanlar gidip yaşayabilir hiç sorun değil,, 🙃

Gitsin kömür kokusu, kömür kirleri, odun, kömür taşımaları,sürekli kirlenen halılar, perdeler, fksinirli10fksinirli10
Yaşasın sıcak doğalgazlı petekli odalar,, 🤭fkalkis6fksirin7fksirin7fksampiyon3fksampiyon3fksevgi11fksevgi11smleyler hazır ben de oluyorken kullanayım,, 🤭

@sükutu-ezber, Ben keyfini çıkaranlar zümresindeyim siz sorun tarafında kalabilirsiniz fktrip2
Dışarıda lapa lapa kar yağıyor yakmışız söööyle çıralı odun attığımız sobayı (kuzinede olabilir) üstüne bakır çaydanlıkta çay, fırın kısmında sabahtan mayalayıp tepsiye aldığımız sıcak ekmek, ve muhabbetiniz ile dem alan sevdiğiniz hiiii harikaaa fklove2

@EfuL!m seni anlıyorum öyle görünce insan özeniyor, öyle sıcak dağ başında güzel evler, manzara süper felan filan,,🙃(ama ama sıcaklık açısından doğalgaz gibisi yok🙈🤭)
öhümm öhümm devam edim,, güzel bir sohbet ortamı, odunların çıtır, çutur sesi geliyor bii yandan 🤭
Çay neyim koyulmuş kuzinede çay harika olur odun ateşinde yane,, 🙈🤭

Oyy nenem şimdi şiirliğe bağlıyacağım..
uzun uzun methiyeler dizeceğim kuzine hakkında,, 🙈🤭

Kuzine sobasında ekmek güzel olur çok yapmışlığım vardır ne de olsa 15 yaşıma kadar köyde geçti çocukluğum,, 🙃🙃

Bir de patates harika olur, sonra helva kavururduk kuzinenin fırının da çok güzel olurdu,,, öyle çocukluk günlerim geldi aklıma,,, 🙃
Köy kaldırıyor öyle şeyleri ilerde oraya da gider doğalgaz,,,

Köydeyken çok soğuk olmadı olsaydı rahmetli nenemin kuzine sobası vardı onu yakardık,,,

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri