Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Sobalı ev

Bizim ev hala sobalı gerçi ben hiç uğraşmıyorum annem ile babam uğraşıyorlar yakması odun getirmesi hep onlarda ama yinede hiç sevmiyorum evin diğer bölümlerine gitmek çok sıkıntılı hele mutfağa daha önce kardeşlerim varken mutfağa gitmek için yazı tura atıyorduk 🤭 şimdi artık oda yok sadece bana kaldı 😏 çok uzun yazdım bu konuda çok dertliyim 🥺😏

Gençliğim sobalı evde geçti ve tüm ev halkı aynı odada ısınıyorduk muhabbet vardı. Şimdilerde heryer sıcak olan evler çoğaldı maalesef bir arada kalamıyoruz.

Ne diyeyim sobalı günleri özlemiyorum,,🙈, sadece soba olduğu yer sıcak diğer yerler buz gibi, hiç sevmem soğuğu,, 🙈
Maalesef o konuda romantik yazamıycam🤭🤭
Hani genelde sosyal medya da olunca güzel görünüyor evet öyle kalsın, 🤭
Sobalı ev konusunda romantik olanlar gidip yaşayabilir hiç sorun değil,, 🙃

Gitsin kömür kokusu, kömür kirleri, odun, kömür taşımaları,sürekli kirlenen halılar, perdeler, fksinirli10fksinirli10
Yaşasın sıcak doğalgazlı petekli odalar,, 🤭fkalkis6fksirin7fksirin7fksampiyon3fksampiyon3fksevgi11fksevgi11smleyler hazır ben de oluyorken kullanayım,, 🤭

@sükutu-ezbersükutu-ezber is verified member., Ben keyfini çıkaranlar zümresindeyim siz sorun tarafında kalabilirsiniz fktrip2
Dışarıda lapa lapa kar yağıyor yakmışız söööyle çıralı odun attığımız sobayı (kuzinede olabilir) üstüne bakır çaydanlıkta çay, fırın kısmında sabahtan mayalayıp tepsiye aldığımız sıcak ekmek, ve muhabbetiniz ile dem alan sevdiğiniz hiiii harikaaa fklove2

@EfuL!mEfuL!m is verified member. seni anlıyorum öyle görünce insan özeniyor, öyle sıcak dağ başında güzel evler, manzara süper felan filan,,🙃(ama ama sıcaklık açısından doğalgaz gibisi yok🙈🤭)
öhümm öhümm devam edim,, güzel bir sohbet ortamı, odunların çıtır, çutur sesi geliyor bii yandan 🤭
Çay neyim koyulmuş kuzinede çay harika olur odun ateşinde yane,, 🙈🤭

Oyy nenem şimdi şiirliğe bağlıyacağım..
uzun uzun methiyeler dizeceğim kuzine hakkında,, 🙈🤭

Kuzine sobasında ekmek güzel olur çok yapmışlığım vardır ne de olsa 15 yaşıma kadar köyde geçti çocukluğum,, 🙃🙃

Bir de patates harika olur, sonra helva kavururduk kuzinenin fırının da çok güzel olurdu,,, öyle çocukluk günlerim geldi aklıma,,, 🙃
Köy kaldırıyor öyle şeyleri ilerde oraya da gider doğalgaz,,,

Köydeyken çok soğuk olmadı olsaydı rahmetli nenemin kuzine sobası vardı onu yakardık,,,

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri